Viara Ivanova Публикувано Март 15, 2010 Публикувано Март 15, 2010 ей тва мога да кажа вече,че ми харесва доста Цитирай
bulby Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 Me likey! Това парче определено ти приляга доста повече, отколкото Риана. А поръчки за кавъриране приемаш ли? Цитирай
Coprophagus Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 Дам, определено изкърти де що има фаянс и теракот. Цитирай
Pif Отговорено Март 17, 2010 Отговорено Март 17, 2010 Пеенето не е само казване на едни думички и изпяването на едни тонове. С пеенето трябва да кажеш нещо на слушателя. В тази песен - да, технически много добре, хубаво изпято но никакво настроение и никакво чувство. Саксофона ми казва много повече без думи отколкото ти с толкова много. В случая е: аз си пея, нали не ви преча.... На мен (като слушател) никой нищо не ми казва. Все едно някой си говори по телефона на автобусната спирка до мене. Неща които не ме засягат и никой не се обръща към мене да ми ги каже или да ме накара да ме заинтригуват. Цитирай
Ивелин Отговорено Март 17, 2010 Отговорено Март 17, 2010 (Редактирано) Саксофона ми казва много повече без думи отколкото ти с толкова много. На мен (като слушател) никой нищо не ми казва. Как никой нищо не ти казва - нали саксофона ти говорел? Между другото, кога за последно се прегледа? Редактирано Март 17, 2010 от Ивелин Цитирай
fLiSk Отговорено Март 17, 2010 Отговорено Март 17, 2010 Много ми хареса - приятен глас и отива на песента. По височък е от на Шаде, но пак е гот Поздрав с целия нов албум Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Март 17, 2010 Отговорено Март 17, 2010 Вярааа, чух този ти кавър снощи към 12 pm и... тъкмо мислех да си лягам, но ти провали всичко... Не че разделът предполага такива реакции, ама, хей ме на: <<<Вяра и Гинето>>> (на Sade-то). Цитирай
fLiSk Отговорено Март 17, 2010 Отговорено Март 17, 2010 Лелееееее... браус, съвсем светна. Малко така, с добро, много оперни ми идват тук-таме добавките, но иначе страховито ! Цитирай
Бицев Отговорено Март 17, 2010 Отговорено Март 17, 2010 'Бе к'во направихте вие, бе?!!! Ами сега?!!! Като че ли не ни стигаше страхотния 'оригинален' (първи в тази тема) кавър на Вяра... (Правилно си забелязал, @Pif, не ти говори на тебе, а на мене. Само да е посмял някой да ми я закача! ) Ами и с два божествени гласа сега, така непринудено съчетани - накъде отиваме, какво правим? МАни, мАни... ... = = = = край на глупостите = = = = Да сте живи и здрави, момичета! Слънце ме огря (посред нощ), тъкмо ме бяха 'зарадвали' че тоя уикенд няма да си ходя в къщи... и ми оправихте настроението... Живота има смисъл, в крайна сметка И давайте още така, и двете - поотделно и заедно! Цитирай
emo_tion1 Отговорено Март 17, 2010 Отговорено Март 17, 2010 Много добро пеенето, с малко повече reverb ще стане още по добре Цитирай
Coprophagus Отговорено Март 18, 2010 Отговорено Март 18, 2010 Pif, вярно всеки си има право на мнение ама не знам как можеш да кажеш, че на изпълнението му липсва чувство, направо не знам. Ангелина направо уби с включването си. Няма такава лудница просто. За десети път го слушам, направо нямам думи от кеф. Цитирай
BlueZone Отговорено Март 18, 2010 Отговорено Март 18, 2010 Ангелинке - колкото и да те тача, харесвам и уважавам, ще ти призная, че включването ти в тоя кавър е малко егоцентрично, макар и като бек-вокал. Картината, която ми изниква, докато слушам този запис е: Мрачен безличен човек в костюм, седнал на стол и свирещ на втората semi-acoustic китара, което е произведена (първата е в музея), никому неизвестен, леко брадат контрабасист, саксофонист, чиито черен панталон му е къс и му се виждат белите чорапи, барабанист, чиято цигара, висяща от устата отдавна е изгоряла и угаснала, певица (в лицето на новата ми и поредна форумна любимка Вяра), която пее със своята червена рокля и тежък вечерен грим, полупритворени очи и девет инчови нокти ( ) и Ангелина на заден план, блърната, която стои с треперещи ръце и дебне в очакване къде ще се появи удачен момент за включване с терца, 50, белот и/или капо Моля за извинение, ако съм обидил някого. Не искам да кажа, че някой се е представил лошо, просто слушайки парчето, ми се появяват най-различни визии, които едва ли биха се харесали всекиму и вследствие от което се опитвам да дам обективно мнение, което да не е пристрастно по никой начин. Извинявайте, че се видяхме,... дано нямате камъни да ме изпратите П.П. Вяра, много поздрави на Chris Hein Цитирай
emo_tion1 Отговорено Март 18, 2010 Отговорено Март 18, 2010 Сега ако решат да правят клип трябва да им искаш пари за идеята Цитирай
Recommended Posts