Mephistopheles Публикувано Януари 23, 2006 Публикувано Януари 23, 2006 Аве пичове, може да ви се стори странно, но напоследък имам една неприятна несгода... Досега винаги съм свирил с китара (ел.) с класическа форма - dinky или каквото е там.. ама ся като си купих RR открих нещо "интересно" - грифа ми е по-тежък от тялото и свободна китарата ми се накланя наляво(грифа пада надолу) и трябва постоянно да я придържам с ръка. Принципно това не е проблем, но когато свиря соло или нещо с повече pointing губя опора и грифа пак се накланя което следователно прецаква всичко. Знам че ще ми кажете че с времето ще свикна, ама ако можете тези които сте свирили на такава китара (с такава форма) да ми кажете вие как се справихте с това.. има ли някви пинизи... Цитирай
vovcho Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 Ми, свикваш И си вдигни китарата по-нагоре щом свириш сола... Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 аз свикнах друг вариант е да видиш някои ако може да ти премести окачването(на колана) по към грифа.... Цитирай
Blackie Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 Подпирай я с крак от долу използвай формата й има си и предимства ако искаш погледни какво прави Chris Holmes в "I wanna be somebody"- W.A.S.P. или просто я вдигни повечко (като Karl Logan) ако не ти се правят каскади :guitar: . Споко свиква се Цитирай
Child^in^Time Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 един приятел имаше същия проблем и съм пробвал китарат верно не е мн приятно. долната част(нз как да му кажа на V-то долното ) го подпираш в крака и се свиква а и така на мен по-ми харесва как изглежда Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 слогаш четвърт тухла във тялото и си готов кво се чудиш Цитирай
Zlatanov Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 чувал съм че ако има такъв момент значи китарата не е наред, принципно не би трябвало грифа да увисва ма това е то, ефтините серии често имат проблеми ... Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 чувал съм че ако има такъв момент значи китарата не е наред, принципно не би трябвало грифа да увисва ма това е то, ефтините серии често имат проблеми ... пак ще се заям с теб, с риск да разбудя спор, обаче ще ти кажа че говориш глупости отново. откъде стигна до извода че китарата има проблем? това се получава защото на този тип китари телата са по-леки. не на всички - някои са направени от по-тежка дървесина. обаче при тези които са направени от лека - съкс. но обределено не трябва да броим това за проблем. айде сети се защо Цитирай
Recommended Posts