abductor Публикувано Март 13, 2010 Публикувано Март 13, 2010 Здравейте, Преди седмица - две, докато си ровех из хардя, за мое учудване попаднах на един трак, за чието съществуване напълно бях забравил - идея за парче, записна преди 7-8 години и неосъществена в последствие. И защото видях, че колегите им липсва метъл в джем секцията, та реших да го плесна тука. Саунда не е особено добър, защото нещото е било само на идейно ниво, пък и е записвано на машина Pentium2@333MHz с не особено добър инструментариум, а и има малко соло-китари тук-таме, които за съжаление не мога да премахна - сесията е затрита отдавна, но мисля, че като за джем става, стига да ви харесва, де. Така че - китаристи, вокалисти, кларинетисти и всички които искат - давайте смело! Track Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Март 13, 2010 Отговорено Март 13, 2010 якооооооо!!!! айде метълите, както казваше един циганин на гара Левски преди време: "идвайте натукаааа" Цитирай
euphoriaburn Отговорено Март 21, 2010 Отговорено Март 21, 2010 можеш ли да го качиш без солата? Цитирай
Tozi Отговорено Март 22, 2010 Отговорено Март 22, 2010 Има още мйетъл в мене! Айде енджоййййййййййййййййййййй металееееееееееееееееее! мйетъъъъъъъъъъъллллллллл Цитирай
abductor Отговорено Март 23, 2010 Автор Отговорено Март 23, 2010 Охо, има някакво раздвижване тука!! Бравост Този, харна жица си му дръпнал! Както казваше Боби Турбото - елате повече . Що се отнася до соло-китарите - уви, няма как да ги разкарам, както казах - сесията отдавна е затрита и забравена Цитирай
arebegai Отговорено Март 23, 2010 Отговорено Март 23, 2010 Много кратичко,само за проба. http://www.4shared.com/file/247550610/3e45...shortmetal.html Щеше ми се да дръпна една бърза жица,ама ще почакате още една година,че сега не мога. Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Март 23, 2011 Отговорено Март 23, 2011 А има ли шанс,да качиш дръмлес трак,т.е. без ударните...искам да си пробвам...късмета Цитирай
Recommended Posts