emo_tion1 Отговорено Март 25, 2010 Отговорено Март 25, 2010 (Редактирано) Да напиша и аз едно коментарче Най-лесното нещо на света е да седиш отсрани и да критикуваш. Никъде в форума не пише ,, Това е раздел кавъри ако пускате записи моля ви те да са перфектни или поне да граничат с перфекционизма,, Този форум всеки има право да пуска каквото си иска, както и всеки има право да изказва мнение, но ми се струва, че и в други теми на Вяра съм чел подобни неща от този род, които са малко пресилени. Не че не трябва да има критика дори и да е лоша, но няма смисъл целенасочено да показваш на някой човек, че не ти харесва това което прави А относно изпълнението може да не е станало перфектно, но при всички положения е добро и съм сигурен, че може да стане отлично ако се направят още няколко опита Редактирано Март 25, 2010 от emo_tion1 Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Март 25, 2010 Автор Отговорено Март 25, 2010 Айде здрасти пак Абсолютно съм съгласна с всички коментари, мисля че е повече от ясно, че всяко нещо, което качвам е прослушано достатъчно, чути са всички "грешки", направени са нужните промени в контекста на изпита и т.н. Споменах, че песните са избирани с цел отработване на определени неща, които ЗА МЕН представляват трудности и които съм набелязала за работа. Също така вметнах и че аз нямам никакви притеснения да си пускам "грешките", тъй като това е реалността: и да не ги пускам "пред хората" пеенето ми няма да стане по-добро или по-лошо. А за коментарите: честно казано предпочитам "негативен" коментар, от който аз мога да отсея каква част е заяждане и каква коментар на човек, който знае за какво говори отколкото подминаване на принципа или добро, или нищо. Така че благодаря още веднъж за вниманието Цитирай
Ивелин Отговорено Март 25, 2010 Отговорено Март 25, 2010 Едно нищо от мен (с две захарчета) (поръчка на беден студент в дневно кафене) Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Март 25, 2010 Автор Отговорено Март 25, 2010 ей, мискинино!!! няма да минаваш без да поздравяваш!! кво става с песента, пишеш ли Цитирай
Coprophagus Отговорено Март 28, 2010 Отговорено Март 28, 2010 (Редактирано) Предполагам Пиф имаше предвид, че песента е станала леко "мрачна" (друг е въпроса, че не е подходил към критиката с подходящия тон), което според мен е супер яко и много повече ме кефи от оригинала. Единственото което не ми харесва е частта с рапирането, някак не ми се вписва добре в общото настроение. Може би нивото на речетативчето е една идейка по-високо от колкото трябва. Редактирано Март 28, 2010 от Coprophagus Цитирай
inqubus Отговорено Март 30, 2010 Отговорено Март 30, 2010 На мен никак не ми се вписва. Вокалното изпълнение като изпълнение е добре, но в комбинация с бекинг-трак-а Намирам за дразнещо провлаченото влизане в припева, добра идея - кофти реализация. Не съм на "ти" с пеенето, нито разбирам от похвати, нека критиката се приеме като от обикновен средностатистически форумен кишльо, който случайно е попаднал на тази тема. Мнението ми е лично, с което не целя да обидя авторката на интерпретацията. Мерси! Цитирай
ultramega Отговорено Април 1, 2010 Отговорено Април 1, 2010 Общото ниво на кавърите тук е като цяло доста ниска летва и забележките в случая, понякога ми изглеждат като заяждане(дано да греша) . Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Април 2, 2010 Автор Отговорено Април 2, 2010 Мхм, съгласна съм с inqubus добра идея - кофти реализация - и аз така бих го определила.Не съм на "ти" с пеенето, нито разбирам от похвати, нека критиката се приеме като от обикновен средностатистически форумен кишльо, който случайно е попаднал на тази тема Напротив, няма значение как си попаднал на темата, радвам се, че си. А и не е нужно да си на "ти" с пеенето - достатъчни са ти уши и музикална култура, за да чуеш, че нещо не е наред с тази песен, както е в случая Аз лично като я слушам, асоциацията, която правя е със зомби-сещаш се във филмите: движи се и уж е живо, но има нещо неестествено и ужасяващо в присъствието му сравнено с един нормален жив човек Мерси много , ще се радвам и на други твои коментари в бъдеще. Цитирай
Recommended Posts