Viara Ivanova Публикувано Март 11, 2010 Публикувано Март 11, 2010 (Редактирано) дойде време за изпити!!! ей го и първия "contemporary song performed to a backing track" ... нагледно показвам колко гадно е да се пее с толкова отворени гласни myyyyyseeeelf не че само това мога да покажа :thumbup: ... както става ясно мога и яко да омазвам 2:25... офф ни йе леснууу моята версия на версията на Патси айде народее отваряйте уискитооо!! Редактирано Март 11, 2010 от Viara Ivanova Цитирай
bulby Отговорено Март 11, 2010 Отговорено Март 11, 2010 Не си омазала, ами направо си размазала! Не знам какви коментари очакваш освен Top class!!! Цитирай
arebegai Отговорено Март 11, 2010 Отговорено Март 11, 2010 А така!Докарала си го леко джазово-меланхолично (поправи ме,щото още не знам кое точно е джаз).И малко като Бионсе...Атмосферата е като в опушен бар и пееш с ролки на косата,седнала върху пианото,а този,на когото пееш играе табла и не ти обръща внимание.Накрая той става,прави знак,че си откачена и си тръгва.Не знам откъде ми идват тия работи...? Не съм слушал версията на Патси Клайн,но Уили Нелсън го остави в миналото. Цитирай
Pif Отговорено Март 11, 2010 Отговорено Март 11, 2010 Mай целта на това изпълнение е било да се покаже вокална техника а не да се убеди слушателя в това което му казваш. Слушайки го имам чувството, че някой ти е сложил примка на врата и те кера да пееш и ти въпреки цялата си омраза и нежелание го правиш. Аз лично не ти вярвам на това което казваш с думите. То коренно се разминава от настроението и похватите ползвани при изпяване. Звучи ми меко казано - изкуственно. Все едно мъж да обяснява какво е да си бременен и какво е усещането като раждаш. Цитирай
Heartman Отговорено Март 11, 2010 Отговорено Март 11, 2010 Разкошно !!!Жалко че ми свърши уискито,ще трябва да пийна едно винце със сиренце чиърз брадърс енд систърс! ПП - Иначе накрая бая му стъпи на врата с това натъртване тип Петя Буюклиева. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Март 11, 2010 Автор Отговорено Март 11, 2010 хахах мерси за вниманието. Марине: мерси... омазанато си е омазано,де ... че и не само то аребегай: май и ти като мен живееш в анимационен филм интересни асоциации!! ултрамега: мерси и на теб, че си се отбил Пиф: толкова мога, уви...благодаря ти за професионалната критика, както винаги(и във всяка една тема) и с нетърпение чакам твоята достоверна версия Хартмен: я кажи пак за Петя Буюклиева Цитирай
Heartman Отговорено Март 11, 2010 Отговорено Март 11, 2010 Не бе готино беше.Просто не знам дали не е вредно за гласа да се прави такова натискане и ми напомни на тази естрада,щото тя доста го използва това.За 2:30 става дума. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Март 11, 2010 Автор Отговорено Март 11, 2010 а дали е готино или не ... исках да разбера, кое имаш предвид. за вредно не е вредно, използва се не само в естрадата-само че се пее по друг начин хихихих аз за първи път си правя този експеримент и затва го изпях ТАКА) когато "успявам" да го направя като хората се усеща все едно си правиш гъргара(ОБЯСНЕНИЕ ) така изпято е прекалено рязко, growl-a в този стил трябва да "бълбука" според мен, но прекалено много го мисля и не само не мога всеки път да го направя по хубавия начин, ами и омазвам предната фраза от съсредоточаяане върху онова другото... дето.... оп...мина...и пак стана гадно хахаххахахахха Цитирай
Ивелин Отговорено Март 11, 2010 Отговорено Март 11, 2010 някой ти е сложил примка на врата и те кера да пееш Аз да те видя теб на живо - ще ти покажа дори как точно се слага. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Март 12, 2010 Автор Отговорено Март 12, 2010 (Редактирано) Редактирано Март 12, 2010 от Viara Ivanova Цитирай
Recommended Posts