MetallicaFan7 Публикувано Март 11, 2010 Share Публикувано Март 11, 2010 Така, видях Че няма фен клуб на Епифон и реших да направя тази тема. Ценови лист: 350-900 лв. Айде показвайте на воля! Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
arebegai Отговорено Март 11, 2010 Share Отговорено Март 11, 2010 А в темата може ли,освен да се показват китари,да се обсъждат и някои модели на Епифон?Щото аз не притежавам такава китара,но със сигурност тази година смятам да имам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetallicaFan7 Отговорено Март 11, 2010 Автор Share Отговорено Март 11, 2010 (Редактирано) Разбира се! Да допълня може и вместо да правите тема дали някои модели стават тук да пишете, както и да се хвалите ! ( на Епифон разбира се ) Редактирано Март 11, 2010 от MetallicaFan7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
arebegai Отговорено Март 11, 2010 Share Отговорено Март 11, 2010 (Редактирано) Аз съм се спрял (99%) на Epiphone Elitist (LP Model) японско производство. Bookmatched maple top Bookmatched mahogany back One-piece mahogany neck set at the 16th fret 24-3/4" scale Rosewood fretboard 22 frets Grover tuners 24K gold-plated hardware 1-11/16" bone nut 50SR USA humbucker rhythm pickup 60ST USA humbucker treble pickup 2 volume, 2 tone, 3-way switch Някой от форума има ли такава китара,да каже две думи за нея? Редактирано Март 11, 2010 от arebegai Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetallicaFan7 Отговорено Март 11, 2010 Автор Share Отговорено Март 11, 2010 А какъв стил ще свириш с нея ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
arebegai Отговорено Март 11, 2010 Share Отговорено Март 11, 2010 В никакъв случай траш,дет,мет,хет и там разните територии на 7-струнките в строй ЛА.Стилово не се определям,но влез в раздел джем-там к'вот съм свирил-ей такова ще е.(само,че по-хубаво,разбира се ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
biala Отговорено Март 11, 2010 Share Отговорено Март 11, 2010 Ценови лист: 350-900 лв. това пък за кво??? Ако е над 900 или по малко от 350 за теб не е Epiphone ли ??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorko_Beliata Отговорено Март 11, 2010 Share Отговорено Март 11, 2010 ^ Ако ми покажеш някой под 350 е много вероятно да искам да го купя Ама да не е Китайфон Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
inqubus Отговорено Март 12, 2010 Share Отговорено Март 12, 2010 ^ 2/3 от продукцията им се прави точно в Китай, а за под 350лв съвсем спокойно можеш да си намериш чисто нов Les Paul Special... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Цеко Отговорено Март 12, 2010 Share Отговорено Март 12, 2010 ^ А на мене ми е интересно ти с каква китара свириш, че правиш "Клуб Епифон" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorko_Beliata Отговорено Март 12, 2010 Share Отговорено Март 12, 2010 ^ 2/3 от продукцията им се прави точно в Китай, а за под 350лв съвсем спокойно можеш да си намериш чисто нов Les Paul Special... Ментак бе братчед, Ментак! Айде някой да зачисти, че станахме много дечурлигата без работа в тая тема, определено предпочитам да видя някой Black Beauty! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetallicaFan7 Отговорено Март 12, 2010 Автор Share Отговорено Март 12, 2010 Еми имам 2 електрически. Епифон СГ Г-400 имам... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Цеко Отговорено Март 12, 2010 Share Отговорено Март 12, 2010 Ами пусни тогава някаква снимка да я видим. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetallicaFan7 Отговорено Март 12, 2010 Автор Share Отговорено Март 12, 2010 Ами пусни тогава някаква снимка да я видим. Дай фотоапарат... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetallicaFan7 Отговорено Март 12, 2010 Автор Share Отговорено Март 12, 2010 Хайде да караме по темата, че стана много оффтопик ...................................... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts