Jump to content
Българският форум за музиканти

Какво мислите за Stagg I300*?


Lord_Bad

Recommended Posts

  • Отговори 52
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

относно squier мога да кажа, че имам един 'страт-афинити' от поне 6 години и за цената си (300 кинта) е супер. масивна, удобна китара, удобен гриф, за толкова време един път нещо се е 'преебало', и то аз му помогнах много. а, и единия ключ малко се поклаща, ама пък и блъскане е имало по пода:nono: много приличен инструмент. обаче всичкото друго squier от по 200-300 левчета което ми е минавало през ръцете е било пръчка, кофти фийлинг и смотани, ама смотани части. говоря само за 'обикновени' страт- китарки и то без шоумастъри и т.н та идеята е, че всичко е 'според зависи' при squier. някой са добри, други отврат. и пробвай различни китари и употребявани китари, така ако може да попаднеш на много удобни за теб инструменти за подобни кинти. освен ако не държиш да ти шумка найлонче на някоя нова дъсчица.

 

нашия китарист свири с YAMAHA, не се сещам модел, малко метълски изглезда, абе сходна е със стага дето си постнал. много добра китара и с флойд, малко по-скъпа- 700 лева примерно. ама това преди три четири години, сега може да са по-тънки?!

успех.

Редактирано от thurston
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иди във Фактор. Там има 4-5 модела Washburn под 300 кинта.

А някой може ли да ми каже модели по-точно да ги разгледам из нета - нека не са до 300 а до 500 лева примерно, че наистина съм адски зает и хич не мога в работно време да ида до някой магазин... Поне да си направя някой по-читав боен план, ако не друго :) Аз гледах из сайта на Washburn, не видях никъде толкова етвини китарки мисля...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Повярвай ми - не губя - днес ходих до технополис да видя тази китара. Доста ми хареса - тялото беше тежко, грифа ми се строи доста удобен, струните бяха ниско над него и ми беше доста лесно да свиря(аз на ел. китара почти не съм свирил). Адаптерите ми се стори че вадеха приличен звук, а имаше флойд роуз и заключване. Някой от вас ще сподели ли мнение за китарата - понеже някъде из форума май бях мернал мнение че евтините китари Джаксън не ставали - а аз не усещам все още добре звуковите качества на адаптерите и сигурно почти всяка китара ще ми се стори че вади приличен звук...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Jackson-a e приличен, флойда надали ще издържи на много гавра, а адапторите...за тия пари няма особена разлика, всички са един дол дренки. Ако ти е удобна китарата, винаги можеш по-късно да инвестираш в поне 1 марков адаптор...а за сега ти гарантирам, че разлика няма да направиш.

Така че виж кое китарче най ти пасва в ръцете, да ти е удобно, да няма фабрични дефекти...и дерзай със свирнята :guitar: :beer:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 years later...

Преди няколко дена подарихме един стагг лес паул на един приятел за рожденния ден за 460 кинта .Според мен китарката си я бива на външен вид излглежда изключително добре, звука който го дава също е много як.. момчето е много доволен от китарата аз лично съм я пробвал и съм много доволен тва е китара която надмина цената си... във всяко отношение.Даже май я има в фукни.. ако не знаеш че е стаг може да я объркаш с гипсън на външен вид имам предвид де.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

виж датата на темата :help:

 

на вид е докарана, но дърветата са КОРЕННО различни, което предполагам че ще прави огромна разлика, сравнена с Гибсън в хубав усилвател

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.