Hantov Публикувано Януари 21, 2006 Публикувано Януари 21, 2006 Здравейте, малко инфо и за мен, време е да ви се представя мисля 1) Nickname: Hantov 2) Възраст: 20 - кога пък станаха толкова много 3) Образование: МГ и сега 3-ти курс в ТУ, опитват се да ме научат на нещо различно от китарата, но ... страст 4) Инструмент: Китара китара китара китарааа Мъча се с един 7-струнен Ибанез, той още повече се мъчи с мен :killyou: но :inlove: 5) Предпочитан музикален стил: Като истински меломан се мъча да намеря по нещо стойностно във всеки стил музика, но... не успявам в някои. Metal&Rock 6)Вдъхновители: Chuck Shuldiner, Mike Einziger, Dimebag Darell, James Hetfield, Jimi Hendrix 7) Досегашни (не)реализирани проекти: 8) Странични интереси: PC, Метал, Наука :wall: 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Свиря от 15 годишен с известно прекъсване, но от миналата година с пълна пара свиря и сам се заел много сериозно или не чак толкова, знам ли и аз....старая се да се образовам и надобре отива. От Враца съм, но от няколко години живея в София. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 Здрасти, здрасти! :hello: Весело форумстване, много свирене и... Цитирай
MDFk Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 Добре дошъл, колега! Дано трайно останеш тука и не се мъчиш с 7-струнната, а ако да, дай насам да посвикна докато се сглоби моята ... Цитирай
Hantov Отговорено Януари 21, 2006 Автор Отговорено Януари 21, 2006 @CorvusCorax и @MDFk - Благодаряяя за поздравите и @MDFk да ти се сглоби по скоро Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 Добре дошъл! :hello: Весело форумясване!!! Цитирай
Recommended Posts