nikoss1161 Публикувано Март 8, 2010 Публикувано Март 8, 2010 (Редактирано) Искам да си направя едно ефектче..Може ли да ми дадете схеми на такива и малко разяснения, защото не съм много навътре с нещата, но никой все пак не се е родил научен Редактирано Март 8, 2010 от nikoss1161 Цитирай
rinti Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 Такива теми има много, ама айде. Първо кажи какъв вид ефект искаш, защото видове ефекти много... Може да прочетеш тази тема - http://forum.muzikant.org/index.php?showto...t=0&start=0 дал съм и линк към книжка, която ще ти даде основни познания, по надолу ще видиш и как да четеш елементите по схема. Цитирай
nikoss1161 Отговорено Март 8, 2010 Автор Отговорено Март 8, 2010 (Редактирано) Като това Редактирано Март 8, 2010 от nikoss1161 Цитирай
James Hetfield Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 Ей тва стана голяма мания беееееее.... Цитирай
rinti Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 Като това Хубаво, кажи с какво да ти помогнем? Схемата я има дадена в темата, по-лесно ще ти е да си направиш печатна платка. Може да прочетеш темата във форума, как да си направиш печатна платка, а може и да дадеш, да ти я направят някъде. Цитирай
nikoss1161 Отговорено Март 8, 2010 Автор Отговорено Март 8, 2010 На схемата виждам само IN...Къде е OUT Цитирай
rinti Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 (Редактирано) Толкова си гледал. Има си аут от средното краче на пота за volume отива към изходния жак, където прави връзка с активното кабелче от кабела на китарата, а минуса си е от обща маса на ефекта. Редактирано Март 8, 2010 от rinti Цитирай
kalata23 Отговорено Март 9, 2010 Отговорено Март 9, 2010 Добре, мисля, че имаше една тема за всякакви ефекти, отделно за различните дисторжъни колко теми...... Защо просто не погледна по-задните страници. Цитирай
noflip Отговорено Март 9, 2010 Отговорено Март 9, 2010 в случая мисля, че трябва да погледнеш в някой форум за електротехника, защото ти гониш направата на ефекта и не те интересува какъв саунд ще изкара накрая. поне според мен. тук юзърите по-често започват от там какъв саунд искат и правят ефект спрямо тази идея, а не казват "абе искам да запоя няколко жици и да изглежда едикак си". ако не кажеш какво искаш точно да прави ефекта как да ти дадем точната схема? Цитирай
nikoss1161 Отговорено Март 9, 2010 Автор Отговорено Март 9, 2010 (Редактирано) И още един въпрос по схемата....Къде е захранването? P.S: Разбрах вече... Редактирано Март 9, 2010 от nikoss1161 Цитирай
Viper-X Отговорено Март 9, 2010 Отговорено Март 9, 2010 пич, като е ги разбираш тия работи, съвет... не се хращай Цитирай
Recommended Posts