mimi_ionikata Публикувано Март 7, 2010 Публикувано Март 7, 2010 Здравеите колеги моля помагаите имам проблем с yamaha psr 540 не работят 8 клавиша кво и стана не знам нищо не съм разлива на нея не съм я давал на никои работеше до последно с нови гумички е кажате кво да правя Цитирай
bo_yan Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 Поредни ли са клавишите, които не свирят или са през някакъв интервал? Цитирай
Schenker Отговорено Март 12, 2010 Отговорено Март 12, 2010 Ами разглабяш, сваляш клавишите, почистваш/продухваш внимателно под клавишите и около гумичките. Успех! Цитирай
tifo milchev Отговорено Март 15, 2010 Отговорено Март 15, 2010 погледни как е платката може и от там да имаш провлем Цитирай
bo_yan Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 Много е вероятно да има прекъсване на пътека или на платката на клавиатурата, или на кабела, който свързва платката на клавиатурата с основната платка. Мерене с мултицета,ама най-добре питай в Динакорд, май имат сервиз. Цитирай
Recommended Posts