yeeeah Публикувано Март 7, 2010 Публикувано Март 7, 2010 Вокалиста ни иска упражнения за разпяване.Ако някой може да помогне ще го черпя един стек бира Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Март 7, 2010 Отговорено Март 7, 2010 намери ме в скайп утре this_little_bird , ще ти пусна няколко за начало пиши ми ЛС подробности за вокалиста, възраст, стил, има ли конкретни проблеми/трудности и ако може нещо да чуя, за да придобия представа Цитирай
SaturninE Отговорено Март 14, 2010 Отговорено Март 14, 2010 Хей , може ли и на мен да дадеш някой друг урок по разпяване на скайпа.Надявам се нямаш предвид само това което в youtube го има . Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Март 14, 2010 Отговорено Март 14, 2010 намери ме, ако мога да помогна с нещо на драго сърце иначе в youtube има много интересна и разнообразна информация, която съвсем не е за пренебрегване; особено ако някой има желание да научи нещо, а не му се дават пари за уроци или за аудио/двд курсове Цитирай
radoslava Отговорено Април 13, 2010 Отговорено Април 13, 2010 намери ме, ако мога да помогна с нещо на драго сърцеиначе в youtube има много интересна и разнообразна информация, която съвсем не е за пренебрегване; особено ако някой има желание да научи нещо, а не му се дават пари за уроци или за аудио/двд курсове Може ли линк, благодаря! Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Април 14, 2010 Отговорено Април 14, 2010 (Редактирано) линк? хм...не са едно и две... за поп/рок/джаз търси Seth Riggs, Bret Manning, Kim Chandler, Judy Niemack за по-тежка музика питай феновете на въпросните стилове пеене във форума успех! пп. също бъркли колидж имат онлайн курсове и безплатни онлайн уроци ето и един линкberklee online free vocal lesson Anne Peckham има и много интересна книга за вокална техника, в която освен вс друго има и много полезни упражнения за певци, чийто майчин език не е английския Редактирано Април 14, 2010 от Viara Ivanova Цитирай
Recommended Posts