Jump to content
Българският форум за музиканти

По-скоро една молба


Recommended Posts

Приятели какво стана . Защо напоследък всички са се хвърлили да коментират китари и др вместо да свирят по джемовете и да правят кавъри .

Искам да помоля хората да посещават по-често разделите като джем и кавъри , защото напоследък там е като пустиня . Все пак форумът е за музиканти а не за ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурен съм,че не ми е работа да го казвам,но след като темата не съдържа в себе си конкретно предложение (каквото е и заглавието на раздела),най-вероятно ще бъде затворена.

 

Да,този форум е за музиканти,и част от регистрираните потребители си изкарват хляба с музика.Нормално е да обсъждат и коментират инструментите,с които работят,както и всякакви други въпроси относно тяхната работа,проекти и начини за реализирането им,както и теоретични,технически или парично-предметни въпроси,свързани по някакъв начин с музиката,музикалното и музикантското.Не всеки от тях желае или има възможност да отделя време за джем,вместо да си гледа работата.Останалите сме се реализирали,или тепърва ще се реализираме в други професионални сфери,като развлечението ни след работа (или по-време) е да подрънкаме на някакъв инструмент,на който сме си въобразили,че можем да свирим.И на мен би ми харесало да слушам всеки ден безплатно качествени изпълнения,но уви-нищо безплатно няма на тоя свят.Никой е длъжен да ми свири,при условие,че последните N брой години е се е скъсвал от репетиции,та на всичкото от горе и във форума да опъва жици за зяпачи като нас.Ако искам джем-имам си интернет,имам си китара-свалям си песни и си джемя на воля.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.