emilcvetkov.1968 Отговорено Март 25, 2010 Автор Отговорено Март 25, 2010 Свалих решетката и това съвсем не е достатъчно.Според моите възможности съвсем няма да е лесна работа да се разглоби.Не ми се вижда да е на шаси.А и не ми се прави на герой.Съжалявам че може-би събудих интерес напразно-но обещаван в най-скоро време да го снимам от вътре.Това ще стане като го закарам да му сменят "осветлението".Ще бъде съвсем скоро.Аз тайно се надявах собственика преди EAmechanix да прочете темата и да ни светне по въпроса.Поздрави на всички. Цитирай
L.K. Отговорено Март 25, 2010 Отговорено Март 25, 2010 Толкова приказки и предположения за нещо, което може да се провери конкретно. Завиждам ви за свободното време и енергия. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Април 2, 2010 Отговорено Април 2, 2010 Отбой на темата и проблемата... Говорих с Емо. Ходил е за профилактика на главата. Оказвало се е, че двата женски жака, които са на задния панел не за закачени никъде - празни. Т.е., каквото и да е имало закачено там, после е било отстранено и прибрано още преди аз да закупя главата от бившия собственик, от Плевен. Цитирай
emilcvetkov.1968 Отговорено Април 3, 2010 Автор Отговорено Април 3, 2010 Мистерията е още по-пълна.Владо Балев ми смени крайние лампи.Както каза Краси няма нищо закачено на жаковете.Но още по-странно е че на тях няма и следа от калай-нови са. Цитирай
Recommended Posts