duzko Публикувано Март 6, 2010 Публикувано Март 6, 2010 (Редактирано) Чудех се дали е възможно да се направи по някакъв начин търсачката да търси и по 3 букви, защото в момента се опитвам да видя някакво инфо за ESP китари във форума и тя не ми приема критерия "ESP". от друга страна, ако напиша "китара ЕСП", предполагам, че ще излязат много теми но сортирани на база "китара". Ако има някакъв друг начин за търсене без да изпадам в няколко излишни думи и съответно наложително преравяне на 238 излишни теми - кажете как. Може и аз да греша някъде. Поздрави Дидо Редактирано Март 6, 2010 от duzko
arebegai Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 (Редактирано) Погледни какво е написал Виктор,и кажи дали ти върши работа.При мен се справя чудесно. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=71085 или ето линка към търсене направо през гугъл google-muzikant Просто триеш "guitar" и излиза всичко от форума,което съдържа думата ESP. Редактирано Март 6, 2010 от arebegai
duzko Отговорено Март 6, 2010 Автор Отговорено Март 6, 2010 Еее, супер!!! Благодаря за оказаната помощ!
IgniteAll Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 Тамън да скоча обиден и то вече станала работата и дали акъл. Успешно затварям темата с усмивка на уста!
Recommended Posts