emilov_opel Отговорено Март 9, 2010 Отговорено Март 9, 2010 Тия форуми ... И през ум не ми е минало че се заяждаш , нито нещо обидно има , откъде на къде Хаайде , че май позаспамих малко ... Цитирай
ditronix Отговорено Март 9, 2010 Отговорено Март 9, 2010 Евтимов,компресорът-отзад!Пред дистъра няма да има ефект или ще е много малък. Цитирай
shtur4o Отговорено Март 10, 2010 Автор Отговорено Март 10, 2010 Понеже на няколко пъти стана въпрос за тона и състейна на ефектчето айде и аз да споделя впечатления след като вече една седмица го тествам у дома. По принцип оригиналната схема е направена да наподобява Marshall JTM45 Plexi.Далеч съм от мисълта да ви убеждавам, че звучи 100% така, защото единственото нещо което звучи като "Плекси" е ...... Маршъл Плекси Но педалчето се справя много добре....наистина много прилича на звука на нашите любими китарни маршъл-герои от '70те и '80те. Аз по принцип съм голям фен на педалчета тип "маршъл в кутийка" (имам две, едното от които MI Audio Crunch Box - досегашния ми фаворит) и смея да твърдя, че това звучи по-натурално,обемно и динамично от крънч бокс-а.Невероятно реагира на волюма на китарата.Просто се изчиства драйва до чиста бленда за четвърт оборот! А относно състейна и повечето гейн - мисля че вече ще стане друг ефект.Има много други решения и педалчета за целта. На всички млади метълхедс няма да се понрави, но всички обичащи маршълче в кутийка и звука на Foreigner, Purple, AC/DC и тн. биха му се зарадвали. Цитирай
shtur4o Отговорено Март 16, 2011 Автор Отговорено Март 16, 2011 Едно малко продължение на темата - нови, кратки семпълчета на ефектчето за тези на които ще е интересно: http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/99556-voice-of-rock-by-shtur4o/ 1 Цитирай
dandilov Отговорено Юли 15, 2012 Отговорено Юли 15, 2012 (Редактирано) Hells Bells звучи размазващо с тая машинка! Поздравления! Редактирано Юли 15, 2012 от dandilov Цитирай
Recommended Posts