bluelemon Публикувано Март 4, 2010 Share Публикувано Март 4, 2010 Намерих това в мазето. От някой барабан е останало. Предполагам е някаква имитация на седеф. Така или иначе няма какво да го правя и реших да си направя пикгард. Мисля да го залепя на парче пластмаса или плексиглас и със CAD чертеж да го занеса някъде да го изрежат. Въпроса ми е към някой който си е правил, дали може да ме упъти къде могат да ми го изрежат, пробият и да ми направят фаската по ръба и за болтчетата. Евентуално ако има нещо по специфично на което да обърна внимание. Ето и туй чудо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Март 5, 2010 Автор Share Отговорено Март 5, 2010 (Редактирано) Ето това ми се роди. Модифициран пикгард стратски. Упс, забравих да сложа Dimarzio-то. Редактирано Март 5, 2010 от bluelemon Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
James Hetfield Отговорено Март 6, 2010 Share Отговорено Март 6, 2010 Бре като гледам как е навито на руло все си мисля, че е малко тъничко за тия цели.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
a1RwalK Отговорено Март 6, 2010 Share Отговорено Март 6, 2010 Аз имах 1 том навремето с такова фолио.. не е тънко мисля че е достатъчно за пик гард, но по-скоро би трябвало да имаш проблем с изправянето.. но се пак мисля че ще се справиш, идеята е готина ! Успех колега Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Март 7, 2010 Автор Share Отговорено Март 7, 2010 Тънко е, около милиметър, затова Мисля да го залепя на парче пластмаса или плексиглас И реших да запазя оригиналната форма на пикгарда за да не правя нови дупки. Тук някой може да помогне и ако има чертеж на пикгарда, защото не можах да намеря в нета. Ще го прекопирам, но след като ми донесат адаптерите, за да не свалям два пъти гарда. 10x Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts