den4o7 Публикувано Март 3, 2010 Публикувано Март 3, 2010 (Редактирано) Здравейте. Казвам се Денис, годините и града нямат значение. От няколко дена съм зарибен по Синтезатори (клавир, йоника). Чао ЕДИТ: Забравих да спомена, че тировете са ми голяма страст! Редактирано Март 3, 2010 от den4o7 Цитирай
Лими Отговорено Март 3, 2010 Отговорено Март 3, 2010 А, на мен пък багерите са ми голяма страст! И за мене няма значение от кой град си и на колко години си! Важното е че си Денчо! П.П. Поправи ли си счупената йоника? Цитирай
den4o7 Отговорено Март 3, 2010 Автор Отговорено Март 3, 2010 А, на мен пък багерите са ми голяма страст! И за мене няма значение от кой град си и на колко години си! Важното е че си Денчо!П.П. Поправи ли си счупената йоника? Все още не съм. Ще я дам на "жичкаджия" когато е свободен Приятно ми е да се зпознаем Лими Цитирай
Anakon Отговорено Март 3, 2010 Отговорено Март 3, 2010 Ми аре добре дошъл и дано форума ти е от полза П.П. - Язе пък бидейки барабанчик съм голем фен на тракторите, оти са мноо 'арни за метроном! - Цитирай
den4o7 Отговорено Март 3, 2010 Автор Отговорено Март 3, 2010 Ми аре добре дошъл и дано форума ти е от полза П.П. - Язе пък бидейки барабанчик съм голем фен на тракторите, оти са мноо 'арни за метроном! - Мерси за гостоприемството. Абе ние тука много фенове на машини станахме Цитирай
Лими Отговорено Март 3, 2010 Отговорено Март 3, 2010 (Редактирано) Ама, ти кво очакваше!? Тука има секви фенове и майстори всекви и чат-пат се навъртат и музикантини! Редактирано Март 3, 2010 от Лими Цитирай
den4o7 Отговорено Март 4, 2010 Автор Отговорено Март 4, 2010 Ама, ти кво очакваше!? Тука има секви фенове и майстори всекви и чат-пат се навъртат и музикантини! Май-май е така Цитирай
Recommended Posts