juveplu Публикувано Март 3, 2010 Публикувано Март 3, 2010 объркан съм добре ми прозвуча мини Ампега 200w с отделна колона която има 2x10" говорители а и Фендер едно средно комбо с 10" говорител ми звучеше добре. Не разбирам но и нямам пари за много експерименти. Моля помогнете . Все пак да ви кажа че харесвам чист стегнат тон - да звучи и за фънк и с фретлес и за рок и за джаз или пак същото чист и стегнат тон. кажете моля коя е БАС апаратурата-AMPEG ли? Ако някой е записвал в студио с коя марка звучат по добре ? Цитирай
Demiurg Отговорено Март 3, 2010 Отговорено Март 3, 2010 То ако беше само една бас-апаратураТА, нямаше да има смисъл от толкова производители. А коя е бас-китараТА ? Щото аз имам само 3 и всяка е различна. Ако наистина не правиш разлика, земи си Ампег - звучи универсално добре. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Март 4, 2010 Отговорено Март 4, 2010 (Редактирано) ампегчето през SVT 210 AV ли си пробвал? щом си ги харесал заедно купувай, хич не му мисли на мен особено ми допада, че комбинацията е доста лекичка и практична, доколкото се сещам този каб беше 14 кила?? ... перфектно е ако не ти трябва много ПАУЪРРРРРР, а и както Demiurg е казал по-горе ампег си звучат добре за стиловете: ще се научиш да си правиш корекциите и си готов с какъв бас си? Редактирано Март 4, 2010 от Viara Ivanova Цитирай
Recommended Posts