FFFDF Публикувано Март 2, 2010 Публикувано Март 2, 2010 Представям се на любезното ви внимание 1)nickname: Произволна последователност от букви 2)Възраст: 20 (все още) 3)Образование: НПМГ "акад. Любомир Чакалов", София В момента съм 2-ри курс специалност Информатика в Софийския Университет 4)Вашият инструмент/и: Глас и китара 5)Предпочитан музикален стил: Гръндж, Рок 6)Вашият вдъхновител: Роджър Федерер, Рони О'Съливан, Роналдиньо 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Много бих искал да изсвиря с някой някога Owed To G на Tommy Bolin, както и да имам Gibson Es 355 (дай боже) 8)Странични интереси: Футбол... Много обичам футбол... Ама адски много Обичам и да играя билярд много, но там работата е по-дилетантска 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Заминавам се с музика от 3-4 години. Основното ми занимание е пеенето, но се справям и на китарата приемливо. Вокалист съм на група Dive... Може да чуете как се справям на нашия майспейс (доле ) Ще се радвам да общувам с вас Цитирай
Anakon Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 (Редактирано) Аре уелкъм у форумо и дано ти бъде весел и полезен, както на много от нас Тук има доста ценни хора - музициращи колеги. И даже от време на време можем да бъдем учтиви и приятни събеседници (учудващо) П.П. Роналдиньо никога няма да бъде същият, откакто премина при мердите Мухлян Редактирано Март 2, 2010 от Anakon Цитирай
FFFDF Отговорено Март 2, 2010 Автор Отговорено Март 2, 2010 Е, той своето си го е дал (даже в пъти повече), пък и на мен ми доставя удоволствие само да го гледам да прави каквото и да било А и май има хляб още (поне всички на това се надяваме ) Тук наистина се наблюдават доста разбрани и помогащи хора, което е доста радващо Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Март 3, 2010 Отговорено Март 3, 2010 Еййй, myspace-то е страхотно! Аз съм в 'лиричен шок' от "Матилда" (без цензурата)! А също съм в 'схематично просветление' от композициите. Много ми харесва, че всичко се повтаря поне по 4 пъти (с модифицирани втори волти на места). И китарките дублират мотивчето на вокала. Така се прави - ако човек случайно се обърка точно какво е чул, трябва да му се повтори и потрети, за да се избегне всяко съмнение... Цитирай
FFFDF Отговорено Март 3, 2010 Автор Отговорено Март 3, 2010 Честит празник преди всичко Реално погледнато, защо след като си достигнал до абсолютния върх в лириката да пееш нещо друго Между другото след няколко дни почваме да записваме две песни, които следват същата схема и се замислям сериозно дали да сменя текста на едната (и преди това се колебаех) Ще се види Цитирай
Лими Отговорено Март 3, 2010 Отговорено Март 3, 2010 Добре би било да ни държиш в течение на бъдещите ви творчески планове, защото сме много притеснени за вашто развитие! Цитирай
FFFDF Отговорено Март 4, 2010 Автор Отговорено Март 4, 2010 Притеснени в добрия или лошия смисъл Цитирай
Recommended Posts