KING4o_kardana Публикувано Януари 19, 2006 Публикувано Януари 19, 2006 anastasisbg.cjb.net -> Тва ни е сайтчето в Раздела 'дърпанки" можете да чуете най-сетне нашата песен SILENT DEATH..парчето по принцип трябваше да е по-бързо но така го записахме Цитирай
yakiya Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 Добро е ! ..напомня ми малко за DEATH '90. Има старание,а това е доста важно.А и ми омръзна от леки групи ,които си мислят ,че са тежки.Вашата насока е добра. Цитирай
jFog Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 деба.. две теми мощни в раздела и ни една чух затъркаляйте ги в Джи мейл-а от там да се облажим. моля ви сЪ! Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 Парчето е яко обаче саунда няма тяга нещо /плътност/ къде е записвано Цитирай
KING4o_kardana Отговорено Януари 20, 2006 Автор Отговорено Януари 20, 2006 в студиото на АНДРЕЙ от HYPERBOREA Цитирай
Faint Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 Парчeto e готино.Има синхрон,което е много важно :guitar: Цитирай
KING4o_kardana Отговорено Януари 21, 2006 Автор Отговорено Януари 21, 2006 Парчeto e готино.Има синхрон,което е много важно :guitar: КОЛЮ? Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 22, 2006 Отговорено Януари 22, 2006 супер зарибяващо!!! и като изпълнение и като звук! и много ме радва че има и добри сола! защото някак си съм забелязал че бг бандите които сега рпавят такава музика някак си пренебрегват солата. поне по мое наблюдение Цитирай
voododoll Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 супер зарибяващо!!! и като изпълнение и като звук! и много ме радва че има и добри сола! защото някак си съм забелязал че бг бандите които сега рпавят такава музика някак си пренебрегват солата. поне по мое наблюдение няма сола хубави защото малко са хората дето могат да изсмислят качествено соло и да го изсвирят а иначе мерси че оценихте групата ни Цитирай
Recommended Posts