Viara Ivanova Публикувано Февруари 28, 2010 Публикувано Февруари 28, 2010 няма много за описване парчето е вече на един месец вдъхновено е от невероятния хит на Братя Неделчеви "От икебана дървесата ги боли" и последвалите ми лични разговори с извънземния Деян Неделчев заглавието е метафорично изражение на това, което за мен е този зъл гений на българската естрада, а именно nothing but hot air Hot Air Парчето можете да си свалите безплатно ТУК Приятно гледане/слушане! Цитирай
Басурендер Отговорено Февруари 28, 2010 Отговорено Февруари 28, 2010 Приятно,приятно...колко да е приятно... Цитирай
Fallenblood Отговорено Март 11, 2010 Отговорено Март 11, 2010 како вяра, хората хубаво са казали - с глупак не спори... Цитирай
Благородникът Отговорено Март 16, 2010 Отговорено Март 16, 2010 Честно да си призная ме изкефи здраво П.П. Обаче ако трябва да бъда напълно искрен се пристрастих към парчето едва от второто слушане От първото не разбрах много, много за кво иде реч Цитирай
JD Отговорено Март 23, 2010 Отговорено Март 23, 2010 Култово, и текстът, и изпълнението... Само не си си натъпкача чорапи в гащите като Д. Неделчев Цитирай
yakiya Отговорено Април 9, 2010 Отговорено Април 9, 2010 Хитро е и готино,ама аз не бих им отделил толкоз внимание на дъртите пендели. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Април 9, 2010 Автор Отговорено Април 9, 2010 е, както се споделям с творбата: "Didko is my passion..." Цитирай
Recommended Posts