jerry Публикувано Януари 19, 2006 Публикувано Януари 19, 2006 абе изкарах малко пари покрай нова година,скоро взимам неколко заплати накуп,отказах се да взимам супер дупер скъпи(макар и готени) барабанчета и чинели ,па пак ми дойде идеята за микрофони. не търся нещо супер качествено,колкото на сцената да не ме отрежат че нямало достатъчно и за всички барабани. имам най- обикновен сет барабани. нищо излишно и нямам намерение да го разширявам(нема финанси за всичко,не че няма желание) . разполагам със стар СМ57 който при всяко положение ще се ползва за snare-то . па гледам у фактора предлагат Шур PG . за цената не питах ама като гледам по хамериканските сайтове се обажда за по 350-400$. значи у европата ще са същите цифри ама в евро. казаха ми че у фактора цените са сходни с тези у европата. па въпроса ми е вършат ли работа тия микрофони, марката е добра ама аз все пак да питам. другите ми алтернативи са един сет Gatt audio или CAD pro 7 audio. тия последите марки не са ми много известни ама се обаждат на почти същите пари,предполагам са и сходно качество. айде съветвайте ,че не мога се реша кво да прая без съвет Цитирай
nicky_p Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 Ами продават се STAGG Виж в "Купува Продава" Цитирай
jerry Отговорено Януари 19, 2006 Автор Отговорено Януари 19, 2006 видях ги но 1-во не харесвам тази марка, според мен не правят нищо ама нищо качествено,не бих рискувал. 2-ро няма оверхед кондензаторни микрофони, не виждам да се предлагат държачи и кабели както и куфар или сакче , докато примерно комплекта на шур си има всичко, както се казва plug and play . цената е добра , но толкова, отделно ако трябва да си взимам оверхед микрофони с кабели държачи както за тях така и за останалите микрофони , ми сметката ми не излиза съвсем да е по евтино. а все пак са и използвани. в крайна сметка ще преценя и може да ти пиша(като гледам не са се скъсали да ги купуват твоите) . чакам коментари за тези които аз съм си харесал. може и коментар и за стаговете но за мен те са краен вариант. Цитирай
AccesS Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 ПГ-тата не са лоши ,за мен си заслужават,а цената им е мисля не поголяма от 750лв. обаче при по ниски серии е важно в какъв пулт ще ги вкараш. за другите марки нямам лични наблюдения,YtseJam май имаше от Cad PRO питай него дали е доволен,но мисля че са на същото ниво като шуровете. Цитирай
Katsko Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 (Редактирано) най-искрения ми съвет е,особено като се има в пред вид че ги искаш за на живо,е да не се излагаш а да подходиш практично и да си вземеш най-евтинитеа наистина без кондензаторни оувърхеди не е оферта...какво бих направил лично аз на твое място?бих дал всичките пари накуп за МАКСИМАЛНО добър микрофон за каса а 57 цата за оувърхедче,знам че ти звучи екзотично,ма така е...или ако държиш 57цата да е на барабанче,просто си купи 1 ГОТИН микрофон за каса и 1 кондензаторен оувърхед...шуъра за барабани по-знаещи хора от мене твърдят че не си оправдават цената,а и аз съм ги чувал на живо и разликата с другите видове евтинийки на живо като стаг и кад клони към нула Редактирано Януари 19, 2006 от Katsko Цитирай
Recommended Posts