maringtr Отговорено Юли 30, 2005 Отговорено Юли 30, 2005 Е важните са нотите! А аз, смея да твърдя, съм ги хванал правилно! Всеки сам може да си намери най-удобния начин на свирене... Цитирай
Tokay-Ihto Отговорено Юли 30, 2005 Отговорено Юли 30, 2005 На мен варианта на dark ми харесва и мисля, че си е правилен. Варианта на Armaggideon не е точен и проблема не е, че го свири на горните две струни, ами после от: D-10-10---10 A-10--9-----9 E-------0----- нататък хич не ми звучи като оригинала. :think: Цитирай
maringtr Отговорено Август 6, 2005 Отговорено Август 6, 2005 Тия дни продължавам с Овцата, но не мога да не се похваля с последното си творение -> http://www.mysongbook.com/tab-tab_list-id_...ature=56188.htm Цитирай
Tokay-Ihto Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 Тия дни продължавам с Овцата, но не мога да не се похваля с последното си творение -> http://www.mysongbook.com/tab-tab_list-id_...ature=56188.htm Песента е хубава таба също. Хвали се така от време на врема като направиш нещо. И давай с Овцата :guitar: Цитирай
maringtr Отговорено Септември 13, 2005 Отговорено Септември 13, 2005 За компенсация, че още се мотам с Овцата, качих нещо на gmail-ския акаунт... Правил съм го отдавна, но мисля, че е точно и се надявам да се изкефите... Цитирай
Tokay-Ihto Отговорено Септември 14, 2005 Отговорено Септември 14, 2005 За компенсация, че още се мотам с Овцата, качих нещо на gmail-ския акаунт... Правил съм го отдавна, но мисля, че е точно и се надявам да се изкефите... И gmail-ският акаунт е? Цитирай
maringtr Отговорено Септември 14, 2005 Отговорено Септември 14, 2005 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=2766 Цитирай
Tokay-Ihto Отговорено Септември 17, 2005 Отговорено Септември 17, 2005 Благодаря! И се извинявам.. :wall: Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Октомври 6, 2005 Отговорено Октомври 6, 2005 (Редактирано) Dark интрото на Черната Овца звучи много вярно поздравления .Много се накефих и на Milena - Nemam Nervi Solo.gp3 супер е че свириш и вадиш табове на БГ песни .Специално на Милена много съм се мъчил да извадя месото супер яка е , ама така и нищо не направих .Аз имам табове на защото ,ад и богатство ама не са като твойте гитар про ами са текстови файлове .Сега видях че има гмайл качих табовете ! Редактирано Октомври 6, 2005 от Demon_A_Go-Go Цитирай
Child^in^Time Отговорено Октомври 6, 2005 Отговорено Октомври 6, 2005 Dark интрото на Черната Овца звучи много вярно поздравления .Много се накефих и на Milena - Nemam Nervi Solo.gp3 супер е че свириш и вадиш табове на БГ песни .Специално на Милена много съм се мъчил да извадя месото супер яка е , ама така и нищо не направих .Аз имам табове на защото ,ад и богатство ама не са като твойте гитар про ами са текстови файлове .Сега видях че има гмайл качих табовете ! и аз съм съгласен че таба е супер здрав мн се накефих. ако имаш и възможност да я довършиш ще е велико Цитирай
maringtr Отговорено Октомври 6, 2005 Отговорено Октомври 6, 2005 Ами принципно имам голямо желание да я довърша и мога да го направя, но не ми остава време, защото работя и по мои авторски неща и те ми отнемат доста... Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 7, 2005 Отговорено Октомври 7, 2005 абе вие уши нямате ли си че си губите времето с табове табовете са най-голямата глупост която някой е измислил в музиката Цитирай
Child^in^Time Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 ми аз свиря от година и половина и съм :violin: и ми е трудно по слух такаче яко табс Цитирай
Recommended Posts