Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Направих тази таблатура за мързеливи задници с инсталиран Guitar Pro.

Не ми се смейте на такта (32/4 :beer: ) - мързеше ме да оразмерявам.

Иначе ритмиката на песента си върви точно и няма да имате проблеми с нея.

Смъкнете я от тук: http://thegorer.tripod.com/the_gorer_AXAT.zip

PS: Смъквал съм я от концертно изпълнение. Ако има някакви грешки-забележки, не ме карайте да ги поправям - действайте сами, защото никак не ми се слуша АХАТ отново :beer:

Отговорено

От мен - толкова.

Цялата песен определено няма да се наема да я смъкна на таблатура.

Моите уважения към АХАТ - голяма работа са за нашите размери, песните им са стойностни, но не са ми в стила, а освен това ми е трудно да пиша в Guitar Pro - ползвам го само да чета от него.

Пробвайте да смъкнете песента сами, без да се занимавате с таблатури - по-лесно е, отколкото изглежда, и е полезно за развиване на слуха.

Отговорено

the_gorer,

благодарни сме за това което свали за нас. Ако ниакои мойе да смакне и остатака от песента... Аз не мога да си свалиа таба сам засхтото сам нацинаешт.

Отговорено
Ми сега работя по остатъка, ама за солото ше требе да се фане друг.

JoiNT_NaTuRe, направи ритъма, па за солото, ако не ме мързи, може и да се хвана да го направя на таблатура.

Отговорено

Eeee :):):cheers: Благодаря предварително :-)

Аз btw писах е-mail до Ахат :-) За нотите на песента. :-) Звезди ми отговори, ама не даде нотите. :-) Вика лятото ще имаме концерти из България, ела след някой от концертите и ще ти ги покажем с удоволствие :-) Не знам що не искаше да ми ги прати по нет-а. :-) Сигуро не му се занимава със сканиране ала бала :)

Отговорено

Абе имате ли некъв качествен запис, че по едно време китарата нещо почва съсем да се губи :)

Иначе по време на куплета върви нещо като

----------------------------------

----------------12-11-12-11-12

----------------12-12-12-12-12

0-0-0-0-0-0-0------------------

Отговорено

Ееех, кой като мен. С кеф бих искал да видя тоз прословут таб, ама Гитар Про-то ми, дето е версия 4.0.3 не отваря табове дето са за ГП4 :ph34r: , и казва че са му "стари". Свалих го на друг, уж различен файл, праих му нов инстал, но ко да се напраи....

Можеш ли да го експортнеш това за ГП3? :ph34r:

Отговорено

абе що не земе некой да оправи заглавието че само се дразня като го вида тва с табулатурите. иначе фениксе, за сега нищо не изпускаш, човека е извадил само първия риф, който вече го имаше по някоя от другите теми