the_gorer Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 А откъде да дръпна "Черната овца", та да се включа и аз? Цитирай
the_gorer Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 Направих тази таблатура за мързеливи задници с инсталиран Guitar Pro. Не ми се смейте на такта (32/4 ) - мързеше ме да оразмерявам. Иначе ритмиката на песента си върви точно и няма да имате проблеми с нея. Смъкнете я от тук: http://thegorer.tripod.com/the_gorer_AXAT.zip PS: Смъквал съм я от концертно изпълнение. Ако има някакви грешки-забележки, не ме карайте да ги поправям - действайте сами, защото никак не ми се слуша АХАТ отново Цитирай
Tokay-Ihto Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 Благодаря! На мен ми изглежда добре :-) (32/4... уби гаргите :-)) Цитирай
the_gorer Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 Ето втори вариант на същата ташакларъ: http://thegorer.tripod.com/the_gorer_chernata_ovca2.zip Това мисля, че се свири по-лесно, въпреки, че имаш по-голям ход по грифа. Цитирай
KurtCocain Отговорено Април 8, 2005 Отговорено Април 8, 2005 Бражо, бражо! Много добре!! Ами остатака от песента? Ниакои наема ли се да иа написше? Цитирай
the_gorer Отговорено Април 8, 2005 Отговорено Април 8, 2005 От мен - толкова. Цялата песен определено няма да се наема да я смъкна на таблатура. Моите уважения към АХАТ - голяма работа са за нашите размери, песните им са стойностни, но не са ми в стила, а освен това ми е трудно да пиша в Guitar Pro - ползвам го само да чета от него. Пробвайте да смъкнете песента сами, без да се занимавате с таблатури - по-лесно е, отколкото изглежда, и е полезно за развиване на слуха. Цитирай
KurtCocain Отговорено Април 8, 2005 Отговорено Април 8, 2005 the_gorer, благодарни сме за това което свали за нас. Ако ниакои мойе да смакне и остатака от песента... Аз не мога да си свалиа таба сам засхтото сам нацинаешт. Цитирай
eXile Отговорено Април 9, 2005 Отговорено Април 9, 2005 Ми сега работя по остатъка, ама за солото ше требе да се фане друг. Цитирай
KurtCocain Отговорено Април 9, 2005 Отговорено Април 9, 2005 Ми сега работя по остатъка, ама за солото ше требе да се фане друг. Тва ме устроива мен Очакваме приноса ти ! Цитирай
the_gorer Отговорено Април 9, 2005 Отговорено Април 9, 2005 Ми сега работя по остатъка, ама за солото ше требе да се фане друг. JoiNT_NaTuRe, направи ритъма, па за солото, ако не ме мързи, може и да се хвана да го направя на таблатура. Цитирай
eXile Отговорено Април 9, 2005 Отговорено Април 9, 2005 Ок, ама нема време в момента Шсе опитам да направя квото мога. Цитирай
Tokay-Ihto Отговорено Април 9, 2005 Отговорено Април 9, 2005 Eeee Благодаря предварително :-) Аз btw писах е-mail до Ахат :-) За нотите на песента. :-) Звезди ми отговори, ама не даде нотите. :-) Вика лятото ще имаме концерти из България, ела след някой от концертите и ще ти ги покажем с удоволствие :-) Не знам що не искаше да ми ги прати по нет-а. :-) Сигуро не му се занимава със сканиране ала бала Цитирай
eXile Отговорено Април 9, 2005 Отговорено Април 9, 2005 Абе имате ли некъв качествен запис, че по едно време китарата нещо почва съсем да се губи Иначе по време на куплета върви нещо като ---------------------------------- ---------------------------------- ---------------------------------- ----------------12-11-12-11-12 ----------------12-12-12-12-12 0-0-0-0-0-0-0------------------ Цитирай
Fenix Отговорено Април 9, 2005 Отговорено Април 9, 2005 Ееех, кой като мен. С кеф бих искал да видя тоз прословут таб, ама Гитар Про-то ми, дето е версия 4.0.3 не отваря табове дето са за ГП4 , и казва че са му "стари". Свалих го на друг, уж различен файл, праих му нов инстал, но ко да се напраи.... Можеш ли да го експортнеш това за ГП3? Цитирай
chacho Отговорено Април 9, 2005 Отговорено Април 9, 2005 абе що не земе некой да оправи заглавието че само се дразня като го вида тва с табулатурите. иначе фениксе, за сега нищо не изпускаш, човека е извадил само първия риф, който вече го имаше по някоя от другите теми Цитирай
Recommended Posts