Spi† Fire Публикувано Февруари 26, 2010 Публикувано Февруари 26, 2010 хора правя малкият вариат на BC Rich Beast - SOB(където е с 1 хъмб) както и да е проблема ми е там че на чертежа няма показани къде са държачите за колана а и аз незнам къде могат да бъдат ако може някой да ми каже или дайте идея (ето снимка на модела за незапознатите) Цитирай
Yves Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 Горе-долу на тия места. Но според мен експериментирай с други, защото с тази конфигурация главата се килва към пода. Цитирай
Mephistopheles Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 така е на оригинала, горе долу както е показал колегата по-горе. успех с китарката. Цитирай
Yves Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 (Редактирано) ^ В момента не съм при китарата, но абсолютно съм убеден, че не са толкова в краищата на роговете. Тая може да е модната. Редактирано Февруари 26, 2010 от Yves Цитирай
Mephistopheles Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 И мен ми се видяха доста в края, ама това само намерих като снимка на сериен модел... При уарлока е по-различно, така че немога да помогна повече Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 И на мен ми вижда че ще се килва главата на долу затова послушай колегата експиремнтирай. Цитирай
Spi† Fire Отговорено Март 4, 2010 Автор Отговорено Март 4, 2010 явно ще се наложи да пробвам, мерси все пак за инфото!!!! Цитирай
Recommended Posts