maringtr Публикувано Февруари 23, 2010 Share Публикувано Февруари 23, 2010 (Редактирано) Тази година започна изключително "приятно" откъм повреди. След единия ми процесор за китара и касетофона-колонки за компютър, сега се повреди и китарния усилвател. Ето какъв звук издава: http://www.fileden.com/files/2008/1/28/172.../broken-amp.wav Идеи за естеството на повредата? Редактирано Февруари 23, 2010 от mbezhanov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Февруари 23, 2010 Share Отговорено Февруари 23, 2010 Сериозно ли смяташ, че това е начина да се оправи проблема? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maringtr Отговорено Февруари 23, 2010 Автор Share Отговорено Февруари 23, 2010 Ясно че не е това начина, просто искам да добия представа евентуално какво може да бъде и колко би могло да излезе като цена, за да знам има ли смисъл да го давам на ремонт. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Февруари 23, 2010 Share Отговорено Февруари 23, 2010 Гледай екстрасенсите по кабеларките, може да имаш късмет. А ако започнем да мислим адекватно, няма как да се познае по снимка дали певицата не пее фалшиво... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maringtr Отговорено Февруари 23, 2010 Автор Share Отговорено Февруари 23, 2010 Хубаво, трийте темата, майната му Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Февруари 23, 2010 Share Отговорено Февруари 23, 2010 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fender_str Отговорено Февруари 23, 2010 Share Отговорено Февруари 23, 2010 A ве младеж поне напиши марка и модел на кубето... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts