Burton Публикувано Февруари 23, 2010 Публикувано Февруари 23, 2010 Щастливи сме да ви представим първия си официален концертен клип на песента "Различен"! - Видеото беше заснето в Toucan Bluzz&Rock в края на миналата година и е част от бъдещо DVD, което подготвяме заедно с представянето на албума "Сива Пустиня". Групата изразява специални благодарности към Петър Хамамджиев (монтаж) и Кирил Янев (звук) за реализацията на видеото. Повече ще имаме възможност да разкажев в сряда (24.02) в предаването Brutallica по Z-Rock! Цитирай
Slacoth Отговорено Февруари 24, 2010 Отговорено Февруари 24, 2010 Покрай радио Тангра епопеята, чух най-накрая две ваши парчета, които ме спечелиха с интересното си звучене, провокирано най-вече (според мен) от уникалния тембър на вокалиста. Останалото също е хубаво (не съм почитател на хеви-прогресив ориентираната музика), но според мен трябва да обиграете и използвате максимално този тембър. Успех на групата и адмирации за амбициозния подход! Цитирай
Burton Отговорено Февруари 24, 2010 Автор Отговорено Февруари 24, 2010 ^За първи път някой изразява такова мнение...сърдечно благодаря! Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 24, 2010 Отговорено Февруари 24, 2010 Поздравления за видеото и само напред и нагоре! Цитирай
Slacoth Отговорено Февруари 24, 2010 Отговорено Февруари 24, 2010 За първи път някой изразява такова мнение...сърдечно благодаря! Просто написах това, което мисля. Винаги съм бил за създаването на авторска музика.Единствено това е начина машината да се завърти. Жалко, че малко добри музиканти го осъзнават. Цитирай
Recommended Posts