zerodollarz Публикувано Февруари 22, 2010 Публикувано Февруари 22, 2010 за това парче става въпрос, много е красиво и искам да го науча , ако ми кажете името на песента ще съм много благодарен мерси предварително (табове ,ноти ако намерите също стават)
Лими Отговорено Февруари 22, 2010 Отговорено Февруари 22, 2010 (Редактирано) Питай директно там при коментарите или влез в профила му. Видях, че може да му се изпращат съобщения. После като разбереш уведоми ни, защото и на мен ми е позната тази песен. Редактирано Февруари 22, 2010 от Лими
zerodollarz Отговорено Февруари 22, 2010 Автор Отговорено Февруари 22, 2010 Питай директно там при коментарите или влез в профила му. Видях, че може да му се изпращат съобщения. После като разбереш уведоми ни, защото и на мен ми е позната тази песен. питал съм в коментарите никой не ми отговаря но ще му пратя и ПМ
arebegai Отговорено Февруари 22, 2010 Отговорено Февруари 22, 2010 Автора си го е казал :"just jamming over E and C#min in6/8 its diatonic so its sounds like alot of things, thanks for checking it out"
Recommended Posts