zerodollarz Публикувано Февруари 22, 2010 Share Публикувано Февруари 22, 2010 за това парче става въпрос, много е красиво и искам да го науча , ако ми кажете името на песента ще съм много благодарен мерси предварително (табове ,ноти ако намерите също стават) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Февруари 22, 2010 Share Отговорено Февруари 22, 2010 (Редактирано) Питай директно там при коментарите или влез в профила му. Видях, че може да му се изпращат съобщения. После като разбереш уведоми ни, защото и на мен ми е позната тази песен. Редактирано Февруари 22, 2010 от Лими Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zerodollarz Отговорено Февруари 22, 2010 Автор Share Отговорено Февруари 22, 2010 Питай директно там при коментарите или влез в профила му. Видях, че може да му се изпращат съобщения. После като разбереш уведоми ни, защото и на мен ми е позната тази песен. питал съм в коментарите никой не ми отговаря но ще му пратя и ПМ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
arebegai Отговорено Февруари 22, 2010 Share Отговорено Февруари 22, 2010 Автора си го е казал :"just jamming over E and C#min in6/8 its diatonic so its sounds like alot of things, thanks for checking it out" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts