Quad Damage Публикувано Януари 18, 2006 Публикувано Януари 18, 2006 Ами ето 2 демота и от нас.Всичко е правено в домашни условия и затова записа не е на нужното ниво,но като за демо бива надявам се да ви хареса. http://byhaha.hit.bg/Without%20U.mp3 http://byhaha.hit.bg/Fuck%20U.mp3 Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 18, 2006 Отговорено Януари 18, 2006 Слушах второто и направо кърти мивки!Не харесвам и даже мразя тоя стил обаче вокала има перфектен глас за стила имузиката е адски мощна въпреки силно некитарния звук.Малко ревърба не ми хареса.Инарочно ли клипва толкова? Браво много сте добри. Цитирай
shaym Отговорено Януари 18, 2006 Отговорено Януари 18, 2006 добре е, но семплите на барабаните нещо не ме кефят Цитирай
icho7ryches Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 добре е, но семплите на барабаните нещо не ме кефят Хай, аз съм тоз дето дрънчи китарите и отговаря за скапания звук! Така е като нямам достатъчно време да се занимавам с изпипване на записите, пък и честно казано някои неща не са ми много ясни... все още. Иначе благодарско за отзивите... ако има и още, дори и критични (но градивни) ще се радвам! П.П. shaym, знаеш ли от къде да си намеря по-яки семпли, които да паснат по-добре?! Пък ако ти се намират под ръка може и ти да пратиш! Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 яко! рифовете са супер, а вокала е изрод! Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 Доблирай китарите по още един път с малко по различни корекции обаче да си изсвирят а не да ги копираш Може и малко повече компресийка на китарите ако ги оставиш така В на уейвс пакета с ефекти има един ефект max-bass ползвай го за касите ама с пиниз демек лекичко само за цвят Но най добре намери други семпли препоръчвам ти Дръм китс фром хел 2 Цитирай
adXok Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 Quad Damage и icho7rychesb единствения съвет, който бих ви дал е да слушате и да чуете една от любимите ми групи вече 5 години, а имено : SYMBYOSIS Французи са и са МНОГО добри... главно за звука и за разнообразието на тяханата музика и музициране говоря. Друго не мога да ви кажа засега. Ако не ви харесат, значи просто имаме различно виждане за музиката от такъв стил. Разнообразие ви липсва засега. Звука се изглажда... Имате отворен и утъпкан път напред... продължавайте! Цитирай
KING4o_kardana Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 да определено ако го запишете с по-добро качество ще звучи на добро ниво Цитирай
ALF Отговорено Януари 31, 2006 Отговорено Януари 31, 2006 супер яки рифове абе тия парчета са супер Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 31, 2006 Отговорено Януари 31, 2006 (Редактирано) Първата е брутал, втората не ме изкефи много. Редактирано Януари 31, 2006 от DeathZone Цитирай
icho7ryches Отговорено Февруари 1, 2006 Отговорено Февруари 1, 2006 супер яки рифове абе тия парчета са супер Благодарско за яките отзиви! Надявам се в последствие да подобрим звука, че за сега си е доста зле. :think: Имаме и някои по-стари неща, които според мен също заслужават да се чуят, но трябва да ги презапиша с по-добро качество. :wall: Така, че ако се кефите - очаквайте и други тресни от проект (и засега "дует") Regressor! Цитирай
jFog Отговорено Февруари 1, 2006 Отговорено Февруари 1, 2006 и ако може само да не са на хит-а че се омазва стрийма. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=2766 Цитирай
Glacierise Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 Бива Има доста за оправяне, обаче бива! Цитирай
don_pepinio Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 Лелеееее откъртихте ми тиквата бе хора!!! :wow: Цитирай
Recommended Posts