mishkalov Публикувано Януари 17, 2006 Публикувано Януари 17, 2006 Някой път като имам свободно време си композирам, тук съм нахвърлил малко идейки и ето какво се получи. Сложил съм го в Г-мейла, "sunrise" се казва. :violin: Цитирай
mishkalov Отговорено Януари 17, 2006 Автор Отговорено Януари 17, 2006 muzikant.org@gmail.com pass: mymusic Цитирай
adXok Отговорено Януари 17, 2006 Отговорено Януари 17, 2006 Браво, mishkalov до 1:30 мин. парчето е много обещаващо и адски ме кефи. Има атмосфера... но след като влизат барабанките и перкусийките става много скучно, да не кажа кофти! До 1:30 мин. обаче си изрод... оттам нататък е много стандартно! Началото, mishkalov, началото е яко!!! Съветът ми към теб е: не го стандартизирай толкова, а си усети различността в музицирането. Знам, че акордите са леки и не толкова бързо сменяни, ама това си го направил яко! Айде... (не ми се зака половин час) затова: Аз пускам един семпъл на барабани дето го напрайх сега преди 5 мин. на Reason 3. Мисля да мина на BFD Drum Module, затова сглобих сравняем ритъм с Reason-a. Пуснал съм го в Gmail-a... adxok - Drums се казва! Айде... успех на всички! Цитирай
Recommended Posts