RUVENERA Публикувано Февруари 21, 2010 Публикувано Февруари 21, 2010 Здравейте колеги, от 15 години търся оригинала на песента, изпълнена от Тоника СВ Момчето от шлепа. Може ли някой да ми каже на кой е оригинала и кой я изпълнява. Цитирай
Nemorino Отговорено Февруари 23, 2010 Отговорено Февруари 23, 2010 Като прочетох, че от 15 години търсиш песен, настръхнах. Подобен стремеж към песен е респектиращ!!! Пробвай в ютуб с Hanka ORDONÓWNA: 'Sonny Boy'. Това е песен на повече от 80 г. Извинявай, ако песента няма нищо общо с търсената от теб, излагацията ще е изцяло моя. Все пак опитах В момента не разполагам с нашенското изпълнение за сравнение и дори не знам за една и съша песен ли говорим. Успех в търсенето и кажи дали не съм улучил случайно песента ти Ако съм уцелил песента като изпълнение лесно ще си намериш и останалите детайли по нея... авторство и т.н. 15 години... леле - леле... Цитирай
RUVENERA Отговорено Февруари 25, 2010 Автор Отговорено Февруари 25, 2010 Благодаря колега за вниманието, но песента не е същата. За това е качвам в дох бг за да имате представа за коя песен става на въпрос. ЛИНК: http://dox.bg/files/dw?a=9a8e0b9726 Цитирай
Зоя Нисторова Отговорено Декември 2, 2016 Отговорено Декември 2, 2016 Оригиналът на песента е "Scotty Boy"" от 1979 година на швейцарското трио музиканти - Peter, Sue and Mark. Цитирай
Recommended Posts