KILL_EM_ALL Публикувано Февруари 20, 2010 Share Публикувано Февруари 20, 2010 (Редактирано) Здравейте, това е първата песен и я качих на guitar pro формат експортната в уейв--което ше рече че е някво мидi за да се слуша на медия плейъра--понеже не разбирам от програми записвания в домашни условия---естествено измислил съм само китарата другото е за фон--та търся хора ако някой го кефи да го изсвирим )) хаха mitaka-first-song.wav http://www.4shared.com/file/226294461/3208...first-song.html Редактирано Февруари 21, 2010 от KILL_EM_ALL Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KILL_EM_ALL Отговорено Февруари 21, 2010 Автор Share Отговорено Февруари 21, 2010 ебаси не знам как да го направя че да го отворите хахха абе свири ме се траш имам един барабанист ако някой иска да направим група да пише Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KILL_EM_ALL Отговорено Февруари 22, 2010 Автор Share Отговорено Февруари 22, 2010 Здравейте, това е първата песен и я качих на guitar pro формат експортната в уейв--което ше рече че е някво мидi за да се слуша на медия плейъра--понеже не разбирам от програми записвания в домашни условия---естествено измислил съм само китарата другото е за фон--та търся хора ако някой го кефи да го изсвирим )) хаха mitaka-first-song.wav http://www.4shared.com/file/226294461/3208...first-song.html ето един линк purvata pesen.mp3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Февруари 23, 2010 Share Отговорено Февруари 23, 2010 Не е лошо, на моменти може да си пеш - master, master. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KILL_EM_ALL Отговорено Февруари 24, 2010 Автор Share Отговорено Февруари 24, 2010 ето началото на втората ми песен---кажете на хетфиелд и компания че няма нужда да идват насам ше ги заместа konteiner-2 pesen.mp3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KILL_EM_ALL Отговорено Март 1, 2010 Автор Share Отговорено Март 1, 2010 най после извадих по нормално качество--- търся един здрав вокал за тази шибана история kontejner-song-1.mp3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sboy Отговорено Март 5, 2010 Share Отговорено Март 5, 2010 Кефи!То си мязва Металика.Идеята ми харесва,мога да се вклучва като китарист любител,но предлагам доста ограничени китарни или въобще музикални способности Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Март 6, 2010 Share Отговорено Март 6, 2010 Слушах сонг1- през цялото време на един основен тон. Голяма монотнност според мен. Е разбира се може и така да те кефи... не знам, но и Металика разнообразяват песните си, не само ритмично но и хармонично А и много дълго според мен... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KILL_EM_ALL Отговорено Март 8, 2010 Автор Share Отговорено Март 8, 2010 (Редактирано) специално за ultramega:) линка трябва да работи 100 % kontejner-first-song.mp3 искам киритики защото все пак това е първата песен която правя и всичко ми е от полза--и ви благодаря престашам се да пусна и част от втората ми песен въпреки че е само основна замисъл и вариант който от 3 минути трябва да се разнообрази доизпипа вкара още един основен риф и да е поне двойно по дълга kontejner-song-2.mp3 Редактирано Март 8, 2010 от KILL_EM_ALL Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts