arebegai Отговорено Февруари 20, 2010 Отговорено Февруари 20, 2010 Аз пък вече си имам "Endless love" и "My heartfelt dream". Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 20, 2010 Отговорено Февруари 20, 2010 Това не трябваше да го казваш - сега ще те подкарат за питарски версии! Цитирай
arebegai Отговорено Февруари 20, 2010 Отговорено Февруари 20, 2010 Ааа ше викам "Радио СОТ" ! Две песни струват по-малко от кутия цигари.Тютюн давам,песни не давам.(гола емотиконка с табела "Вие сте сомалийци") Цитирай
martist Отговорено Февруари 20, 2010 Автор Отговорено Февруари 20, 2010 ХАХА това със сомалийците ме изкефи!!! Отново напомням на всички, които искат да се сдобият със CD да драснат Л.С. Благодаря Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 21, 2010 Отговорено Февруари 21, 2010 бТВ, можеш да осведомиш за новия албум и тук: http://forum.muzikant.org/index.php?showforum=56 Цитирай
martist Отговорено Февруари 21, 2010 Автор Отговорено Февруари 21, 2010 Благодаря за насоката на Ивелин. Цитирай
martist Отговорено Февруари 23, 2010 Автор Отговорено Февруари 23, 2010 Приятели, В неделя ми грънма харддискът, на който беше цялата информация от този албум и всички останали идеи. Хубавото в случая е, че съм го записал на 5 CD които , надявам се, ще проработят и ще успея поне да го съхраня. Пробвах различни фирми и начини, но уруките явно са толкова силни, че нищо не може да се направи с информацията от харда. В крайна сметка няма друг начин...отивам и ми го сменят от гаранцията под "моста". Ако петте сидита проработят всеки, който би желал да се сдобие с албума на цена: 11.99лв демек дванайсет моля да прати Л.С. и като оправя харда и обложките (които е добре че ги имам архивирани в мейла ми) ще е готов. Цитирай
martist Отговорено Февруари 26, 2010 Автор Отговорено Февруари 26, 2010 Вече и в iTunes!!! "Endless Love" by Martist on iTunes Възможността за закупуване на диск в България остава "с пълна сила" Цитирай
martist Отговорено Март 15, 2010 Автор Отговорено Март 15, 2010 Албумът е наличен и в AMAZON. "Endless Love" В секция MP3 downloads. Ако има още хора които харесват подобна музика и желаещи да се сдобият с диск, може да ми пишат Л.С. Благодаря Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Април 10, 2010 Отговорено Април 10, 2010 Сдобихме се с албума малко преди великденските празници, въряхме си го многократно вкъщи и дружно го харесахме! Цитирай
Recommended Posts