The_Mqn Публикувано Януари 17, 2006 Публикувано Януари 17, 2006 (Редактирано) тааа тва с обясненията колко съм начинаещ смятам да го пропусна...идеята е че искам да си купувам електричка с по-хеви звучене и да си дрънкам вкъщи :guitar: ...имам и акустична.... но имам нужда от съвет за една китара която ми предлагат 2-ра ръка: De Armond, незнам модела с два двойни адаптера и две врътки за волумето и тона мисля и едно "копче" за адаптерите доста добре е запазена доколкото видях (смисъл няма некви счупвания драскотини и т.н.), начи китарата върви с дисторжън педал BOSS Hyper Метал HM - 3, калъф, презрамка и два кабела..... и тая цялата история - 300 кинта... та интересува ме дали е изгодно като цена ...знам че ще ми трябва и усилвател ама по нататъка ...ааа и 10х предварително Редактирано Януари 17, 2006 от The_Mqn Цитирай
vovcho Отговорено Януари 17, 2006 Отговорено Януари 17, 2006 Ми, то добре звучи за тея пари, ама май ще трябва да кажеш и моделът все пак. Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 17, 2006 Отговорено Януари 17, 2006 Според мен сделката си е изгодна откъдето и да я погледнеш. Дано само няма някакви дефекти китарата! Преди да я купиш, нека я погледне някой разбирач. Цитирай
The_Mqn Отговорено Януари 17, 2006 Автор Отговорено Януари 17, 2006 ми модела е или M50 или М65 и мерси Цитирай
Recommended Posts