Ивелин Отговорено Април 8, 2010 Автор Отговорено Април 8, 2010 (Редактирано) Ама аз свирих на екрана на самия телефон (знаеш ли колко трудно се нацелват тоновете, а?! ) няма нито клавиши нито звук на пиано, само си мърдаш пръста нагоре надолу, но като за телефонна игра е изключително забавно! Редактирано Април 8, 2010 от Ивелин Цитирай
yotzzo Отговорено Април 8, 2010 Отговорено Април 8, 2010 (Редактирано) ^ Верно ли? Изобщо много интересни вкл. поздравления! Явно този трак предполага всякакво разнообразие. От няколко дена се каня и аз де се вкл., е наканих се. Това, което ще чуете не го мисля сериозно, само се шегувам. http://www.4shared.com/audio/Y6409ELR/shegi4ka.html Редактирано Април 8, 2010 от yotzzo Цитирай
Ивелин Отговорено Април 8, 2010 Автор Отговорено Април 8, 2010 Да, играчката е много готина - препоръчвам я горещо на всеки, който има на какво да я пусне. Ето още малко за нея: Цитирай
Tozi Отговорено Април 8, 2010 Отговорено Април 8, 2010 ^ Верно ли? Изобщо много интересни вкл. поздравления! Явно този трак предполага всякакво разнообразие. От няколко дена се каня и аз де се вкл., е наканих се. Това, което ще чуете не го мисля сериозно, само се шегувам. Екстра. Уан нот самба и флай ми ту дъ мун. Шега или не попаднал си (без да искаш предполагам) на едно от важните неща в джазовата традиция - референции към (цитиране) песни от тази традиция. Туй шегата е много сериозна работа да знаете. Цитирай
yotzzo Отговорено Април 9, 2010 Отговорено Април 9, 2010 (Редактирано) (без да искаш предполагам) на едно от важните неща в джазовата традиция - референции към (цитиране) песни от тази традиция.Туй шегата е много сериозна работа да знаете. Съвсем нарочно цитирах. Обичам цитатите и вкарвам почти на всеки гиг, но в съответствие със стила, разбира се. Конкретния случай - случай в някоя от темите ти отвори дума за цитати и аз се присетих, че не съм пускал в джемовете. Пропуснал си "I remember april" - то не е много известен стандарт но ми се е набил от Чет Бейкър и Катерина Валенте. Много ме е впечатлавало как цитират майстори като Джо Пас/ имал съм щастието да го слушам на живо/, Майлс Дейвис, Чарли Паркър, Стан Гетз и всичките. В случая с джемчето прекалих умишлено с цитатите до такава степен, че чак стана безвкусно, но го пуснах, за да е весело! Благодаря за вниманието и на двамата!/@Бицев и @Tozi/ Между другото - това, че свиря зле не значи, че ми липсва напълно музикална култура. Редактирано Април 9, 2010 от yotzzo Цитирай
Tozi Отговорено Април 9, 2010 Отговорено Април 9, 2010 Никой не е казвал че свириш зле. А музикалната култура си личи. I remember April пропуснах да го напиша. А за чичо Джо Пас благородно ти завидях. Участвай по честичко в джема! Цитирай
yotzzo Отговорено Април 9, 2010 Отговорено Април 9, 2010 (Редактирано) ^ Благодаря, че малко ли участвам. Чичо - дедо Джо, Бог да го прости, го слушах през 1999-та в зала Универсиада с още един китарист/Драган Дичич, мисля/ и един вибрафонист - пак сърбин. Страхотия беше! Накрая Джо пас представи групата като "Три кебапчета" - "кебапче нумбър уан - едикойси, кебепче нъмбър ту - едикойси, а кабапче нъмбър три съм я" - и изобщо говореше на развален сръбски. След втория бис каза: " Я сам стар човек, боли ме глава!". Трябваха ми години да осмисля какво чух и видях тази вечер като музика, като отношение, като поведение, като манталитет, като артистизъм... Много високо вдигнаха летвата кебапчетата! Години след това джазовите концерти, на които съм бил ми бледнееха. Леле развълнувах се! Редактирано Април 9, 2010 от yotzzo Цитирай
Tozi Отговорено Април 9, 2010 Отговорено Април 9, 2010 Май че бъркаш нещо. Чичо Джо Пас умира през 1994. Да не си гледал някой друг? Цитирай
yotzzo Отговорено Април 9, 2010 Отговорено Април 9, 2010 (Редактирано) ^ Извинявай, техническа грешка . Става дума за 1988-ма октомври или ноември. Усетих се какво съм написал преди малко. Имбецил, рийш... Още беше бай Тошо на власт, а аз бях ученик в последните класове. Представяш ли си да сбъркам Джо Пас с някой друг? Ще трябва да ме баннат до живот, ако така се издъня. Редактирано Април 9, 2010 от yotzzo Цитирай
Tozi Отговорено Април 9, 2010 Отговорено Април 9, 2010 "Е, стават грешки..." - казал таралежът и слязал от телената четка... Цитирай
emo_tion1 Отговорено Май 13, 2010 Отговорено Май 13, 2010 Ето една гавра и от мене Цък, като за целта съм използвал иначе хубавата тема на Tozi Цитирай
Recommended Posts