Ивелин Отговорено Февруари 19, 2010 Автор Отговорено Февруари 19, 2010 (Редактирано) Хаха - в тоя стил нямаше как да не се намеси и Роксана-работничката! Давайте женския отбор - все пак за любов се пее (Абе къде се загуби мойта колежка Акварел?) Това явно е северняшки мохабет. Оса значи яко. Ако беше бъз бъз тогава щеше да е комар. Или "муха в буркан" Редактирано Февруари 19, 2010 от Ивелин Цитирай
PlamenM Отговорено Февруари 19, 2010 Отговорено Февруари 19, 2010 в крайна сметка от опит глава не боли....пък и колко да боли.. Акустично.. Цитирай
yotzzo Отговорено Февруари 19, 2010 Отговорено Февруари 19, 2010 (Редактирано) ^^ And that's how it's done!Сега разбрах,че Tozi е нацелил перфектна мелодия,но я чух след като Вяра я изпя.А аз си играя на упражнения,моля ви се!Сега съм в издирване на перфектния джем трак и ще вляза в него по-сериозен и от Бойко Борисов,преди да си изпие кафето. Малко офтопик - пробвай да пееш това, което свириш.Т. е. опитай се да свириш и пееш едновременно. Ще получиш по-добра представа за нещата, които свириш. И не се подценявай! А на @ Този скоро нема да му стигнем нивото, не се притеснявай. Сега е момента да научим разни неща от него. Надявам се, да не ни з...е като кемене от джазов оркестър! Редактирано Февруари 19, 2010 от yotzzo Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 19, 2010 Автор Отговорено Февруари 19, 2010 (Редактирано) в крайна сметка от опит глава не боли....пък и колко да боли.. Туко-що прочетох нещо по случая: So many people tiptoe through life so carefully - to arrive safely at death. Ми така, де! Редактирано Февруари 19, 2010 от Ивелин Цитирай
Tozi Отговорено Февруари 19, 2010 Отговорено Февруари 19, 2010 в крайна сметка от опит глава не боли....пък и колко да боли.. Бравос - много хубав звук. Цитирай
PlamenM Отговорено Февруари 19, 2010 Отговорено Февруари 19, 2010 в крайна сметка от опит глава не боли....пък и колко да боли.. Бравос - много хубав звук. благодаря, опитваме се - само че аз и от звукозапис не рзбирам.Звукът донякъде става , защото е свирено с пръсти - и найлоновите струни така звучат по добре... Цитирай
arebegai Отговорено Февруари 20, 2010 Отговорено Февруари 20, 2010 То и аз не разбирам от звукозапис,но като слушател ти казвам,че китарата ти звучи чисто и приятно.И аз имам акустична с найлонки,само,че свири много глухо.Сигурно защото е Кремона на моята възраст. Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 20, 2010 Автор Отговорено Февруари 20, 2010 По принцип китарата не би ли трябвало да звучи по-добре, когато е по-стара? Или викаш, че при Кремона е точно обратното? Цитирай
arebegai Отговорено Февруари 20, 2010 Отговорено Февруари 20, 2010 (Редактирано) Уж е така,но ако мислиш,че помня през '84 година как е звучала китарата.... А и в магазина един Walden за 200 лв. я отнесе като куцо пиле домат.Просто има сантиментална стойност,затова не съм я махнал.Пък и за упражнения друго не ми трябва. Редактирано Февруари 20, 2010 от arebegai Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 20, 2010 Автор Отговорено Февруари 20, 2010 Ех, исках да се включа, но 4shared ми скъса нервичките и ми уби желанието... не ще и не ще да се тегли тоя файл Оправих линка. Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 20, 2010 Отговорено Февруари 20, 2010 Благодаря ти ! Ето и каква лигня се получи от мен http://www.4shared.com/file/226093111/ab9d1cae/jam-d.html Цитирай
Tozi Отговорено Февруари 20, 2010 Отговорено Февруари 20, 2010 Бравос Ултра. Забелязвам че всички са започнали да свирят с повече мотиви , по - мелодично и с повече повторения. Хаотичните пилеения на тонове са намалели. Само така. Разликата е голяма! Цитирай
Бицев Отговорено Февруари 20, 2010 Отговорено Февруари 20, 2010 ^ Ами и ти к'во си направил? (Че подир тебе и някои други си подвел ) Тя и подложката много предразполага към мотиви и 'темички' (улових се, че на ум си 'композирам' такива докато я слушах - реших, че са запаметени от радиото фрази, но всъщност такова е естеството на прогресията и стила). Но независимо от това 'улеснение' и PlamenM, и Ultramega много добре са се справили, всеки в избраната посока. Сега да имаше и някой друг инструмент да чуем - какъвто и да е, дори и някаква различна китара - разнообразието кефи. Ивелине, ти си сложил един бас - як, но отнема шанса на някой басист да се включи.. Друго... да познаваш някой саксофонист случайно? Дотук не мога да спра да хваля (и не спирам да си въртя) дуото вокал+китара Май ще влезе в класиката на форума - че и отвъд. Евала! Цитирай
Recommended Posts