Ивелин Отговорено Февруари 18, 2010 Автор Отговорено Февруари 18, 2010 Кармаза фенер! Е, вече съвсем си отидохме в бизнеса... Нали все пак е еротише-джем! Цитирай
Tozi Отговорено Февруари 18, 2010 Отговорено Февруари 18, 2010 Знаем 2 и 200. Магазини "Няма - няма". Кажете какво търсите????....?? Цитирай
arebegai Отговорено Февруари 18, 2010 Отговорено Февруари 18, 2010 Та къде са червените фенери,че май имам нужда? no sex causes bad playing Всичко е неточно,нищо не е ритмично,не мога да "влеза у време",както казват някои.Драйвчето поне бива ли го? Цитирай
Tozi Отговорено Февруари 18, 2010 Отговорено Февруари 18, 2010 (Редактирано) Драйвчето е оса. Само малко пак си се нацепил повечко в микса. Няма нищо де, другия път ще обърнеш повечко внимание на баланса. Готини тапчета на финала. П.П.: фенерите ще са ти малко далечко пък и земат скъпо. Редактирано Февруари 18, 2010 от Tozi Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 18, 2010 Отговорено Февруари 18, 2010 (Редактирано) Ех, исках да се включа, но 4shared ми скъса нервичките и ми уби желанието... не ще и не ще да се тегли тоя файл Редактирано Февруари 18, 2010 от ultramega Цитирай
arebegai Отговорено Февруари 19, 2010 Отговорено Февруари 19, 2010 Драйвчето е оса. Само малко пак си се нацепил повечко в микса. "Оса" в добър или лош смисъл? Щото аз "оса" наричам тънички и немощни бръмчалки,включени в Аккорд 201 (стерео). Колкото до силата на китарата,досега не съм успял да уцеля нормални нива-на Walkin' by myself беше тихо,навсякъде другаде- силно.За бъдещите джемове съм се подготвил да записвам на отделна писта,щото ме светнаха,че така се прави,ако искам да си коригирам после само китарата. Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 19, 2010 Автор Отговорено Февруари 19, 2010 ОСА в смисъл USA! Лафа "Оса е!" не съм го чувал в друг смисъл, освен за "яко". Цитирай
Tozi Отговорено Февруари 19, 2010 Отговорено Февруари 19, 2010 Това явно е северняшки мохабет. Оса значи яко. Ако беше бъз бъз тогава щеше да е комар. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Февруари 19, 2010 Отговорено Февруари 19, 2010 еротише-джем+ :thumbs_up: Цитирай
PlayForFun Отговорено Февруари 19, 2010 Отговорено Февруари 19, 2010 (Редактирано) Не съм чувал по-приятен български smooth. Това си плаче за издаване! Браво! П.П Всъщност вече съм фен това трио Редактирано Февруари 19, 2010 от PlayForFun Цитирай
arebegai Отговорено Февруари 19, 2010 Отговорено Февруари 19, 2010 ^^ And that's how it's done! Сега разбрах,че Tozi е нацелил перфектна мелодия,но я чух след като Вяра я изпя.А аз си играя на упражнения,моля ви се!Сега съм в издирване на перфектния джем трак и ще вляза в него по-сериозен и от Бойко Борисов,преди да си изпие кафето. Цитирай
zwero Отговорено Февруари 19, 2010 Отговорено Февруари 19, 2010 Последното включване ме размаза от кеф Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Февруари 19, 2010 Отговорено Февруари 19, 2010 еротише-джем+ Бравооооооооо! Yesss!!! И аз съм му 'наточила ножа' на тоя джем, но посоката е друга. А и той много бързо и хубавко се разви! Като свалих бектрака, имаше само пост на arebegai. А сега... Амстердам "дебне отсекъде". (Стига с тоа Манхатън!) Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Февруари 19, 2010 Отговорено Февруари 19, 2010 хихи давайте да го джамим... мелодията си е много готина и сама по себе си докато ви четях разговорите ^^ми хрумна, че това за червените фенери като "speech tune" Този вече го е "казал" китарно- та реших,че трябва да се повтори и с глас още веднъж благодарности на Ангелина за "извънбордовия" кирилизатор Цитирай
Recommended Posts