Black Bird Публикувано Януари 16, 2006 Публикувано Януари 16, 2006 http://www.cmusicforum.com/dimitar/amazign_drum_jam.mp3 :green: Цитирай
jFog Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 (Редактирано) /бърз отговор/ ..пък ако го ремиксираш с две каси направо ше се посерем двама трима ми се струва ше получа организъм направо Редактирано Януари 16, 2006 от jFog Цитирай
adXok Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 Ами не го схванах... много ноти се изсипаха... явно е част от парче!? Мани, мани кога се научиха хората да свирят... :wall: аз още влаковете взривявам, яда бисквити и пия чай! Налбантов, барабаните от и с какво са правени? BFD-то ли... имам го вече. Само китарата ми липсва, ама ще почакам още малко пак да събера кинтки. Няма такива китаристи... Абе тебе не те ли викат да свирш по разни студиа бе? Пари се правели викат хората... Иначе радвам се че съм българин, макар и от Северна България, като гледам какви наследници на Орфей имаме! Цитирай
7thString Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 Браво Много е раздвижено парченцето! Цитирай
didopeshev Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 Егати... много добре се е получило Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 17, 2006 Отговорено Януари 17, 2006 Ашколсум Налбантов да взема да отскачам по често до Асеновград белким прифана нещо Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 17, 2006 Отговорено Януари 17, 2006 ...еми нямам думи,фен съм ти. Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 17, 2006 Автор Отговорено Януари 17, 2006 Ейй супир! Радвам се че се получава :green: Мен много ме кефи саунда на снера и кика Благодаря Цитирай
Geo Отговорено Януари 17, 2006 Отговорено Януари 17, 2006 Така е -човекът се занимава много сериозно.Резултатите са налице. Той ще става все по-добър и накрая май ще го изтървем от Родните простори. На запад хората оценяват истинските таланти. Цитирай
Recommended Posts