Lythianzz Публикувано Февруари 17, 2010 Публикувано Февруари 17, 2010 Здравейте! Наскоро училището ми се включи в програма да ни обурудват репетиционна и аз поех ангажимента да избера апаратурата в него. Понеже не съм много наясно с миксери, пултове и изобщо аудио озвучението реших да се допитам до форума . В списъка има миксер с вграден усилвател Behringer PMP1000, но няма пулт. Интересува ме точно пулта, какъва марка да е. Цената е до 500-600 лева някаде. Инструментите които ще се свързват с него са : 2 микрофона, 2 китари, бас, клавир. Също ако на някой му се занимава да обяснява, бих се радвал някой да ми каже каква точно е функцията на миксера Цитирай
soundcraft Отговорено Февруари 18, 2010 Отговорено Февруари 18, 2010 Миксер и пулт(смесителен пулт) са едно и също нещо.Въпросният Берингер ще ви свърши идеална работа,има 6 моно(микрофонни,линейни) входа и 2 стерео.Що се отнася до функцията на това устройство-подразбира се от името му,ако беше ползвал търсачка,може би нямаше да се стигне до този пост. Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Февруари 18, 2010 Отговорено Февруари 18, 2010 Има поне 4 подобни теми пуснати от точно такива хора като тебе и получили горе-долу един и същ отговор. Потърси! Цитирай
soundhouse Отговорено Февруари 25, 2010 Отговорено Февруари 25, 2010 Щом е за училище Беринджер! Те имат училищни решения. В смисъл то всичките им решения са училищни, но поне един човек ще ги използва за каквото трябва Цитирай
Hillbilly Отговорено Февруари 25, 2010 Отговорено Февруари 25, 2010 (Редактирано) ..отказах се да пиша Редактирано Февруари 25, 2010 от Hillbilly Цитирай
Recommended Posts