MDFk Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 По-добре рано.... ВЕРВАЙТЕ МИ! Щото аз 2 математики цикля от миналата година...по-лоши от тях да оставиш няма. :wall: Цитирай
Pinky Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Да си кажа и аз - привет на всички и от мене. Свиря в една група с Лошото_Метал Цитирай
bad_metal Отговорено Януари 30, 2006 Автор Отговорено Януари 30, 2006 Да си кажа и аз - привет на всички и от мене. Свиря в една група с Лошото_Метал Еееее Пинец и ти ли цъфна бе батка...? Цитирай
Seattle Отговорено Февруари 19, 2006 Отговорено Февруари 19, 2006 Bad Metal, добре дошъл и от мене, нищо че и аз съм нова, новеничка. Тая ядрена физика ми звучи като най-големия ми кошмар- комбинция от математика и физика, хем съм само 9 клас. Както и да е, надявам се да пробиеш! И само METAL!!! Цитирай
Lord_Bad Отговорено Февруари 20, 2006 Отговорено Февруари 20, 2006 МЕИ-то е кръгла нула - и аз съм там! Айде да не е само метъл - дайте и малко рок да вкарваме Цитирай
Hantov Отговорено Февруари 20, 2006 Отговорено Февруари 20, 2006 и аз и аз кръгла нула = на нищо не могат да ни научат ама имаш време за свирене де Цитирай
Recommended Posts