Tozi Отговорено Февруари 19, 2010 Отговорено Февруари 19, 2010 Абе хармоничното рифче би трябвало да звучи на северозапад от Босфора - нещо като Тракия, ама пусти инструмент не може лесно да се докара да звучи като кларинет. А то те гърците никога няма да си признаят от кого са откраднали идеята за бузукито. Айде шерефе еврибади! Цитирай
arebegai Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 И ето до какво води безсънието: http://www.4shared.com/file/232542082/ca90.../01_online.html Цитирай
Tozi Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 (Редактирано) Ванка - гениално! Абсолютно признание получаваш! Страхотна идея. И интрото пасва. Можеше само и едно аутро лекичко като интрото за да се завърши композиционно. Имаш едно варено пиле с червен пипер от мене (дължиш ми с едно по-малко). :pray: :) Редактирано Март 2, 2010 от Tozi Цитирай
arebegai Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 Не ми идва наум какъв да бъде краят.Може и така да остане,но ако измислиш нещо-кажи.Готвя му видеоклип,ще видим кога ще бъде готов. Цитирай
Tozi Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 Сложи накрая още някой заключителен коментар. Може и да е само коментар (говор) без музика. Нещо като заключителни думи! Цитирай
oldman Отговорено Март 4, 2010 Отговорено Март 4, 2010 Вай вай вай сега се чух какво съм записал вчера. Докарал съм го като в турска сапунка - перла ли, какво беше там , нещо с Босвора..... Ашкулсун добре е станало направо разплаква Цитирай
Recommended Posts