Roshi ® Публикувано Февруари 15, 2010 Публикувано Февруари 15, 2010 http://www.youtube.com/user/perkeleoff Цитирай
Лими Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 (Редактирано) И добре, че не съществува реално! Нека си свирят по кухните, ама ме викайте и мен за такива купони! Много съм навит! Редактирано Февруари 15, 2010 от Лими Цитирай
Roshi ® Отговорено Февруари 16, 2010 Автор Отговорено Февруари 16, 2010 И добре, че не съществува реално! Нека си свирят по кухните, ама ме викайте и мен за такива купони! Много съм навит! То т'ва не е кухня, ама карай :D ! На последния купон домъкнахме и барабани и за малко Клуба на Парапланеристите в Асеновград да се разпадне :D - Щото е една стара дървена барака, от която взеха да падат разни парчета по едно време :D След около месец пак ще има купон със свирня в същата „кухня", а пък края на Април мислим да направим друг но този път със сцена на открито и яко народ на палатки и т.н. Както каза един приятел вчера: „А бе аз кога ще ви видя да свирите 2 пъти в един и същ състав ?!?" Цитирай
Recommended Posts