assoass Публикувано Януари 16, 2006 Публикувано Януари 16, 2006 Здравейте. Наскоро китаристът ни се сдоби с такъв синт, обаче нещо много не вдянахмеи двамата със всичките функции и възможности на тая свирка. Имаме си идеята, че става за репетиции и че е сносен.. така ли е? Та истинският въпрос е - може ли някой да даде линк или някаква книжка, или дори кратко обяснение със функциите и там банките, и звуците... Благодаря предварително! Цитирай
miro Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 http://free.data.bg/lukaskorso/D-10_OM.pdf Това са инструкциите за Д10.Ако не можеш да си ги свалиш ми дай е-майл на лично съобщение и ще ти ги изпратя на ново. Цитирай
assoass Отговорено Януари 16, 2006 Автор Отговорено Януари 16, 2006 Миро, благодаря ти! Радвам се, че има отзивчиви хора като теб! само, че нещо е мога да го заредя сайта... мейлът ми е jazzbazz1@abv.bg или assoass@mail.bg Цитирай
assoass Отговорено Януари 16, 2006 Автор Отговорено Януари 16, 2006 Готово! Благодаря ти още веднъж! А принципно как ви се струва този синт? Цитирай
miro Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 Аз имам Роланд D70.Конкретно моя е доста впечатляващ.Колкото до Д10 немога да дам мнение,щото не съм го пробвал.Но,предполагам,че си струва скромната цена Аз си търся нещо подобно до 200 лева.АКо някой има идеи нека да пише Цитирай
Yiwigi Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 А принципно как ви се струва този синт? Аз имам същият и мога да споделя впечатления За класа, годината и най-вече за парите си синтезаторчето е много готино! Има някои жестоки звуци, като електрическите пиана, брасовете! Органите са на прилично ниво, но за сметка на това пианата (акустичните) са ужасни! Няма грам достоверност в тях... Както и да е - свирката има ужасно много възможности за програмиране на звука, особено като се ползва не PCM синтезът, ами аналоговия синтез. Проблемът е че трябва доста да си поиграеш, за да получиш това което искаш Могат да се направят много неща на него: можеш да направиш почти всякакви сплитове (да разделиш клавиатурата на два звука) и dual layer (да смесиш два звука едновременно!), като по тия двата типа също има голям контрол - можеш да си настройваш кой звук да е по-силен и тн.! Клавиатурата е скапана, като на повечето синтезатори с 61 клавиша... Абе като цяло синтезаторчето е готино , като най-голям проблем се оказва качеството на звуците...,но то нормално, 88-ма година толкова Дано съм бил полезен Keep on rockin' :hello: Цитирай
nicky_p Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 имам го същия и си го пазя, вече 3 години не работя с него, но си го ползвам за миди клавиатура и чат-пат за някой звук дето аз съм си правил за синти звуци става! ако ти трябва помощ за работата с него може да се обадиш!!! nicky.p.tz@gmail.com Цитирай
assoass Отговорено Януари 17, 2006 Автор Отговорено Януари 17, 2006 Още веднъж мерси на всички за отзивите Явно клавирчето ще си върши работа, защото така и така функцията му ще е най-вече само някакви звуци и ефектчета да вкарава :) Цитирай
Recommended Posts