face_the_truth Публикувано Януари 16, 2006 Публикувано Януари 16, 2006 Та,аз съм от асеновград,и мисля че вече е време да тръгвам на уроци,ако ми дадете някакви имена или телефони на учители,на горе долу прилична цена,ще съм благоарен,понеже аз въобще не съм в час,и така де благодаря предварително \/ Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 16, 2006 Отговорено Януари 16, 2006 (Редактирано) Ти за в Асеновград ли питаш? За поп-пеене ли? Май се сещам за един, ще проуча и ще те информирам до два-три дни на ЛС. Едит: Виж дали в АМТИ-Пловдив няма някой, който да дава частни уроци (сега вразумих, че ти е близо) Редактирано Януари 16, 2006 от CorvusCorax Цитирай
face_the_truth Отговорено Януари 16, 2006 Автор Отговорено Януари 16, 2006 Братле,и аз това имах на предвит,смисъл дали ще е в пловдив или асеновград,няма значение,а благодаря че ще проучиш,а ти от каде си? Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 18, 2006 Отговорено Януари 18, 2006 Не, не бил ат Асеновград човека... Пак- иди до АМТИ - Пловдив да провериш няма ли частни уроци... А аз съм от София, макар да не знам защо ме питаш Цитирай
face_the_truth Отговорено Януари 18, 2006 Автор Отговорено Януари 18, 2006 Еми АМТИ?...сорка ако прозвучи невежо,но какво е АМТИ?,и кои трябва да питам,и за какво :guitar: Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 Академия за Музикално и Танцово Изкуство. Ще кандидатсвам там Цитирай
Topsun Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 face_the_truth,имаш лично съобщение за уроци. ако някой се интересува за уроци по пеене в пловдив,имам човек (ако на жена може да се нарече така).който се интересува да ми пише...това е от мен Цитирай
Recommended Posts