ianev_94 Публикувано Февруари 14, 2010 Публикувано Февруари 14, 2010 Здравейте ! Та така, един път си сменях струните на китарата(Евтинко копие на Фендър Страт) и някак неочаквано магарето й се счупи. И то по-точно онази част от магарето през която се бутат струните и която е захваната с пружини за корпуса на китарата. Тоест не ми трябва горната част на магарето, която се вижда и в нея се слага лостът за вибрато, а долната част на самото магаре. Та въпросът ми е: Откъде мога да намеря такава част за китарата или изобщо няма такава възможност ? Цитирай
Viper-X Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 Нищо не разбрах от обясненията, дай някаква снимка Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 (Редактирано) Предполагам, че говориш за блокчето, в което се вкарват главите на струните, и за което се захващат 3-те пружини отзад. Пробвай да я намериш частта в каталога на Капъша(musicjam.hit.bg). Но не се знае дали ще песне точно. Може би ще е добре да вземеш ново тремоло. Продават се тремола при Капъша, както и в РФ, но мисля, че в РФ сега продават само Wilkinson, а техните цени са около 100лв. Мисля, че Капъша има и по-обикновени. ПС: видях, че си от Русе... не знам как са там нещата. Редактирано Февруари 14, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай
rinti Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 Мхм, от Хасково е. Там са още по-зле нещата. Цитирай
ianev_94 Отговорено Февруари 15, 2010 Автор Отговорено Февруари 15, 2010 "Предполагам, че говориш за блокчето, в което се вкарват главите на струните, и за което се захващат 3-те пружини отзад." - Да, точно за тази част говоря. Мерси за информацията, ще проверя на местата, който ми каза. Цитирай
Recommended Posts