SounDreameR Отговорено Февруари 13, 2010 Автор Share Отговорено Февруари 13, 2010 И аз, но може би не са интонирани струните в комплект.. знам ли.. Ако ми препоръчате лютиер, който си РАЗБИРА от работата, ще ви бъда много благодарен. Иначе видеото на Necrophagist е много полезно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Necrophagist Отговорено Февруари 13, 2010 Share Отговорено Февруари 13, 2010 Ето една прекрасна тема Китарата е готина и ти препоръчвам да я пипне човек,който е с добро име в средите.Защото проблема може да се окаже и по сложен... Успех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SounDreameR Отговорено Февруари 13, 2010 Автор Share Отговорено Февруари 13, 2010 Ето една прекрасна темаКитарата е готина и ти препоръчвам да я пипне човек,който е с добро име в средите.Защото проблема може да се окаже и по сложен... Успех Супер! Благодаря! Едни познати ми препоръчаха Градинарски (за София), ще му звънна и дано проблемът да не е много сложен, че кофти .. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts