hahavkoto Публикувано Февруари 11, 2010 Публикувано Февруари 11, 2010 Драги съфорумници, Имам едно "голямо питане" относно инсталирането на посочените в темата адаптери. Вчера ми ги доставиха и ги инсталирах мигновенно. Обаче... от тук нататъка нещо не се връзва. Адаптерите са инсталирани на Ibanez SV5470 Prestige. Поводът да взема това решение е че исках по тежък звук, но като ги инсталирах свукът не само беше по-слаб, но и с по-малко драив. Та ако някой има предположения да стреля. Благодаря ви предварително. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Февруари 11, 2010 Отговорено Февруари 11, 2010 Първо, ако помня правилно, D-Sonic има значение на коя страна са обърнати, защото двете им части са различни - едната с точки, другата с "релса". Прочети на сайта на DiMarzio как трябва да ги обърнеш, ако вече не си го направил. Освен това е съвсем възможно този адаптер да е с по-малко output от предишните на Ibanez-а ти, от което идва по-тихия звук и по-малкото драйв, както ти се изразяваш. Успех! Цитирай
St_Eek Отговорено Февруари 11, 2010 Отговорено Февруари 11, 2010 Адаптера има потенциал за мн мн тежка музика, имам приятел който е с D-Sonic bridge и доста кораво си дъни thrash и death Цитирай
Necrophagist Отговорено Февруари 11, 2010 Отговорено Февруари 11, 2010 Сигурен ли си,че адаптера е вързан правилно? Прегледай пак начина по който е свързан.До колкото се порових в чуждите форуми разбрах,че въпросния адаптер притежава силен изходен сигнал и всички го оценяват като добър в бранша Цитирай
Yves Отговорено Февруари 11, 2010 Отговорено Февруари 11, 2010 Dimarzio имат различен цветови код от Дънкан примерно. Може да си го вързал в сингъл коил режим и затова да е така. Цитирай
Q_ball Отговорено Февруари 11, 2010 Отговорено Февруари 11, 2010 ВСИЧКО Е ВЪВ ВЪРЗВАНЕТО !!! Аз си бях взел Evolution на DiMarzio ... същия проблем. Към адаптора трябва да има упътване как да се свърже, НО дори така свързан пак изкарвах тих и "тънък" звук (нямаше ги басите твърде) оказа се, че вързването при ключа за адапторите нещо беше разменен. Пробвай, размени кабелите при ключа или полярността на самия адаптор (това го пише пак в упътването към адаптера, поне би трябвало) В сайта на Димарзиото има и схеми във Installation на самия адаптер като влезеш, там също има полезни работи. Пробвай ... това е. Цитирай
Recommended Posts