Mike_MnD Публикувано Февруари 10, 2010 Публикувано Февруари 10, 2010 (Редактирано) Ето го и съответният шедьовар. Sloppy Sleepy - http://sdc-bg.com/TEMP/my_music/sloppy-sleepy.mp3 Тръпнете в слушане! Който му се чете повече, може да си премести погледа надолу по екрана. ... ... ... Рядко успявам да завърша нещо като повечето са винаги в следствие на импровизация. За стил - познат каза, че било "жива класика", аз лично не знам към какво спада и ако някой може да го причили към нещо да каже. Иначе за мен си е просто моя музика (или не толкова жалък опит за трибют към класиката). Името му за момента е Sloppy Sleepy като евентуално ако един ден го направя на ново и го разширя и разкрася, така че да остана доволен може и да се сдобие с някакво по зряло име (за сега може да се брои и като Opus 1). Ще се радвам, ако все пак някой го чуе и реши да сподели какво не му харесва и защо. В текущият момент една солена критика или анализ (само да не са солени ругатни или иронични хвалби и съвети (такива и сам мога да си измисля)) биха ми дошли много по-добре. Ако пък много ви хареса и само суперлативи ви идват на ум, можете да си свалите mp3-ката БЕЗПЛАТНО и да си я слушате, всеки ден сутрин преди работа/училище, на обед преди съня от 2 до 4 и вечер преди лягане. п.п. Макар както се вижда да имам чуство за хумор (т.е. знам къде се намирам). Аз съм напълно сериозен към това, което ви представям и това което очаквам, да прочета като мнения и коментари (то дано да има де). Хайде приятно слушане: http://sdc-bg.com/TEMP/my_music/sloppy-sleepy.mp3 (нищо че горе го дадох линка, тука още веднъж за по-сигурно, че ще го чуете) п.п.2 За това я кръстих така скандално темата, за да привлека внимание и да получа критика. Редактирано Февруари 10, 2010 от Mike_MnD Цитирай
Лими Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 (Редактирано) Това според мен е "приложна" и филмова музика. Може да мине и за Easy listening-Музак( лека класика) Такава пишат Х. Манчини, Б. Бакарак и др. А, класиката си е "класика"! Редактирано Февруари 10, 2010 от Лими Цитирай
Recommended Posts